Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Співробітники ДСНС провели навчання для співробітників сільської ради та комунальних закладів громади.

Дата: 10.11.2022 14:24
Кількість переглядів: 120

В умовах воєнного стану та агресії російської федерації актуальними є питання - як уберегтися під час арт-обстрілів, ракетних атаках, та як діяти у разі обвалу будинку.
9 листопада у сесійній залі Красносільської сільської ради співробітниками ДСНС

проведено навчання з питань пожежної безпеки, надання першої медичної допомоги, поводження з вибухонебезпечними предметами та порядку дій у надзвичайних ситуаціях для працівників галузі освіти, культури, молоді, спорту та співробітників апарату сільської ради.
Співробітники ДСНС детально розповіли, що треба робити випадках надзвичайних ситуацій та надали інформаційні листівки для детального ознайомлення. Медичні працівники провели інструктаж з надання першої допомоги у разі отримання різних видів травм, спричинених військовими атаками.
Окрему увагу звернули на поводження з підозрілими та вибухонебезпечними предметами. Вкотре було наголошено про небезпеку можливого замінування звичайних побутових предметів, гаджетів рюкзаків та ін. Завжди треба пам’ятати, що підступний ворог не нехтує жодними методами при виконанні своїх злочинних завдань.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь