Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

ПОНАД 30 ПРЕДСТАВНИКІВ ЕТНІЧНИХ СПІЛЬНОТ КРАСНОСІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ УСПІШНО ЗАКІНЧИЛИ КУРСИ З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

Дата: 05.12.2022 12:58
Кількість переглядів: 132

Протягом вересня - листопада 2022 року, за підтримки офісу Ради Європи в Україні та Красносільської сільської ради, Благодійним фондом “Планета добрих людей” було реалізовано освітній проект, який дозволив представникам етнічних спільнот Красносільської громадою опанувати базовий рівень англійської мови.


Загалом у навчанні взяло участь понад 30 осіб, серед яких 12 ромів, 6 молдован, 5 болгар, 4 греки та 6 представників титульної нації.

Навчання проходило за допомогою онлайн-платформи Zoom 3 рази на тиждень у неробочий час - з 19.00 до 21.00. За період імплементації проекту було проведено 32 уроки.

Окрім розбору основних граматичних блоків, програма курсу передбачала відпрацювання навичок читання, говоріння, слухання та написання. Структура кожного уроку включала розмовну тему, лексичний словник та граматику англійської мови.

Розробницею та викладачкою програми Базового курсу-інтенсиву з англійської мови для представників етнічних спільнот Красносільської територіальної громади виступила Наталя Серебряннікова. За її словами, учасники проекту отримали мінімальну базу знань, яка дозволить їм почуватися комфортно у чужій країні в період первинної адаптації.

За результатами проекту було створено фейсбук-сторінку, на якій можна знайти у відкритому доступі 32 уроки за вказаною програмою, а також дуже багато корисних онлайн-ресурсів для самоосвіти.

Посилання тут: https://www.facebook.com/profile.php?id=100088430737949 

Запрошуємо усіх, хто потребує швидко засвоїти базові навички англійської мови або вдосконалити свої знання, скористатися цією можливістю абсолютно безкоштовно.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь