A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Повідомлення про оприлюднення документа державного планування  « Генеральний план села Новокубанка, поєднаний з планом зонування території села Новокубанка Красносільської сільської ради Лиманського району Одеської області» та «Звіт про стратегічну

Дата: 20.01.2023 17:03
Кількість переглядів: 437

Повідомлення про оприлюднення

документа державного планування  « Генеральний план села Новокубанка, поєднаний з планом зонування території села Новокубанка Красносільської сільської ради Лиманського району Одеської області» та «Звіт про стратегічну екологічну оцінку документа державного планування – Генеральний план села Новокубанка, поєднаний з планом зонування території села Новокубанка Красносільської сільської ради Лиманського району Одеської області».

.

 

Красносільська сільська рада Одеського району Одеської області повідомляє, що в соціальній мережі на офіційній сторінці Красносільської сільської ради Одеського району Одеської області (https://krasnosilska-gromada.gov.ua) оприлюднений «Генеральний план села Новокубанка, поєднаний з планом зонування території села Новокубанка Красносільської сільської ради Лиманського району Одеської області» та «Звіт про стратегічну екологічну оцінку Генерального плану, поєднаного з планом зонування території села Новокубанка Красносільської сільської ради Лиманського району Одеської області». 

1) Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту: «Генеральний план села Новокубанка, поєднаний з планом зонування території села Новокубанка Красносільської сільської ради Лиманського району Одеської області» та «Звіт про стратегічну екологічну оцінку документа державного планування – Генеральний план села Новокубанка, поєднаний з планом зонування території села Новокубанка Красносільської сільської ради Лиманського району Одеської області».

В містобудівній документації опрацьовані планувальні рішення перспективи освоєння (з урахуванням розширення села) 736,9 га (площа села в існуючих кордонах становить 54,15 га). При розробці генерального плану використані матеріали:

 -   топографічна зйомка;

 - проектний план "Внесення змін до схеми планування території Комінтернівського району Одеської області", розроблений ДП "НДПІМІСТОБУДУВАННЯ", м. Київ в 2013 році;

 - схема землевпорядкування та техніко-економічних обґрунтувань, використання і охорони земель;

- матеріали екологічно спрямованих регіональних програм, затверджених Одеською обласною радою;

- ескізна картосхема "Регіональна екологічна мережа Одеської області", затверджена рішенням Одеської обласної ради від 20.05.2011 р №136- VI  та інші.

Розширення села намічено за рахунок вільних від забудови ділянок: пустирів, розпайованих земель та земель запасу Красносільськї сільської ради.

Документ розроблений у відповідності до вимог чинного законодавства України.

Результат реалізації: розширення житлового фонду, розміщення закладів та установ обслуговування, спортивних закладів, створення єдиної системи водопостачання в межах населеного пункту; розміщення об’єктів інженерної інфраструктури; збереження, створення та відновлення рекреаційних територій та об'єктів, зелених насаджень; створення та розвиток інженерно-транспортної інфраструктури; створення безперешкодного життєвого середовища для осіб з обмеженими фізичними можливостями та інших маломобільних груп населення; заходи щодо удосконалення вулично-дорожньої мережі; організація системи громадського обслуговування всіх рівнів; інженерне обладнання та благоустрій територій.

          Водопостачання передбачено від існуючої мережі водопроводу за рахунок артсвердловин (зони санітарної охорони артезіанських свердловин встановлені радіусом  30 м). Джерела водопостачання: існуючі і проекті артезіанські свердловини (10 шт).

Водовідведення та очищення господарсько-побутових стоків передбачається шляхом очищення за рахунок установок повної біологічної очистки біля с. Переможне.  Місця установки каналізаційних насосних станцій будуть визначені на наступних стадіях проектування.

Електропостачання - за рахунок існуючої системи електропостачання та  запроектованих мереж.

Опалення - індивідуальне.

  Запроектована ділянка розташована за межами територій та об’єктів природно-заповідного фонду, не відноситься до територій, що включені до природоохоронного фонду.

2) Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Красносільська сільська рада Одеського району Одеської області.

3) Процедура громадського обговорення:

строки: з 30  січня 2023 року протягом 30 днів включно;

спосіб участі громадськості: надання письмових зауважень і пропозицій;

орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Красносільська сільська рада Одеського району Одеської області, адреса: 67560, Одеська область, Одеський район, с. Красносілка, вул. Набережна, буд. 87, А, офіційний сайт -https://krasnosilska-gromada.gov.ua;

          орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси: Красносільська сільська рада Одеського району Одеської області,  адреса: 67560, Одеська область, Одеський район, с. Красносілка, вул. Набережна, буд. 87А,  електронна адреса: krasnosilska-sr@ukr.net;

           строки подання зауважень і пропозицій: з 30 січня 2023 року протягом 30 днів включно;

місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Красносільська сільська рада Одеського району Одеської області за адресою: 67560, Одеська область, Одеський район, с. Красносілка, вул. Набережна, буд. 87А.

4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування: реалізація планувальних рішень не передбачає транскордонних наслідків для довкілля, у тому числі для здоров’я населення.

 

Зауваження та пропозиції, подані за межами зазначеного періоду, не враховуються та не розглядаються.

 

Особа відповідальна за прийняття зауважень:

Величко Світлана Олександрівна 048-752-97-79

 

Громадські слухання в процесі громадського обговорення з презентацією вказаних матеріалів проекту відбудуться за адресою: село Кубанка, вулиця Шевченка, 59-Б (Будинок культури) «_17_» __лютого____ 2023 р. об _14__ г. _00__хв. 

 

 

Перший заступник

Красносільського сільського голови                                 Євгеній ХУСЕЙІНОВ

 

 

 

Величко Світлана Олександрівна 048-752-97-79


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь