A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Проект «Надання соціально-психологічної підтримки сім’ям з дітьми вразливих категорій, в період війни», який реалізуватиме спільно із благодійним фондом «Вітрила Дитинства».

Дата: 03.02.2023 15:52
Кількість переглядів: 497

Красносільська громада активно долучилася до проекту «Надання соціально-психологічної підтримки сім’ям з дітьми вразливих категорій, в період війни», який реалізуватиме спільно із благодійним фондом «Вітрила Дитинства» за підтримки Міжнародної благодійної організації «Благодійний фонд «СОС Дитячі Містечка» Україна".
Красносільський сільський голова Марина Архірій та голова правління фонду Катерина Трапіцина уклали Меморандум про співробітництво.


Після проведення поглибленого моніторингу родин, які потребують допомоги,
представники фонду обговорили в керівниками структурних підрозділів, які співпрацюють з даної категорією населення, шляхи подальшої реалізації проекту.

Проектом передбачене створення кращих умов перебування сімей з дітьми Красносільської територіальної громади, у т.ч. вимушено переселених; надання їм соціальної, психологічної, юридичної та іншої гуманітарної допомоги.

З цією метою на території Красносільської селищної ради заплановане облаштування Соціального хабу для сімей з дітьми, де соціальним менеджером, психологом та юристом надаватимуться комплексні послуги:
- сприяння інтелектуальному, творчому, спортивному розвитку дітей та підлітків (арт-терапія, розвивальні заняття, майстер-класи, тренінги);
- проведення тренінгів та груп взаємодопомоги для батьків;
- організація та проведення спільних заходів для батьків та дітей;
- надання гуманітарної допомоги та медикаментів.
Фахівці фонду запрошують волонтерів, які мають бажання поділитися власними креативними ідеями чи досвідом, до співпраці. Тел.: 0634914476 Катерина, 0674850646 Олена.
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь