Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Європа починається із кожного з нас. І не лише на власному подвір’ї, а й за його межами.

Дата: 13.02.2023 11:45
Кількість переглядів: 294

Чистота – це не тільки запорука здоров’я, це ще й прояв моральності людини. Дуже прикро, коли, наводячи чистоту у себе на подвір'ї, мешканці громади засмічують територію навколо, тим самим створюючи дискомфорт своїм сусідам та просто людям, що проходять поряд.
Зовсім жахливою здається ситуація, коли власники будинків починають відкачувати вміст вигрібних ям на вулицю чи на іншу територію, яка належить громаді.


Днями співробітниками сільської ради був складений адміністративний протокол на власників одного з будинків по вулиці Незалежності в с. Красносілці за незаконний злив нечистот. Порушник відкачав вміст вигрібної ями на проїжджу частину вулиці та тротуар, і все це супроводжувалось характерним запахом і виглядом.
Сподіваюсь, що штраф, який сплатить правопорушник, а це від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів (до 1360 грн), змусить надалі користуватися послугами асенізаторів.
Нині всім нам варто вчитися дбати не лише про власний добробут, а й про належний екологічний та санітарний стан власної громади, де кожен з нас проживає і яку любить.
       Вкотре переконуємося, що вислів «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять» свою актуальність не втратить ніколи.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь