Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Діалог правоохоронців з громадами

Дата: 16.02.2023 17:01
Кількість переглядів: 260

У межах співпраці між ГУНП в Одеській області та територіальними громадами щодо реалізації проектів «Поліцейський офіцер громади» та «Спеціаліст із безпеки в освітньому середовищі» 16 лютого відбулася спільна нарада для підбиття підсумків діяльності за 2022 рік, обговорення проблемних питань у взаємодії та визначення перспективних завдань.
У нараді взяли участь Красносільський сільський голова Марина Архірій, голови громад, керівництво Головного управління, поліцейські офіцери та спеціалісти із безпеки в освітньому середовищі.


Начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області, генерала третього рангу Микола Семенишин поінформував присутніх про результати роботи правоохоронців у 2022 році, у тому числі, з подіями, пов’язаними з воєнним станом.
  Так, поліцією було зареєстровано 2988 подій, пов’язаних з воєнним станом, відкрито 2037 ЄРДР. Маємо 15 одесита, загиблого внаслідок війни, 278 отримали поранення, безвісти зникли 659 чоловік.
Які заходи проводяться: за рік було виявлено 101 колоборанта, порушено кримінальні справи; 14 осіб, які виправдовували агресію рф; маємо 109 фактів посягань на територіальну цілісність; 646 фактів порушень звичаїв війни. За рік виявлено 230 фактів незаконного перетину кордонів, з них декілька організованих злочинних груп. Вдалося вплинути на оперативну обстановку щодо зниження злочинів на вулицях, але в структурі злочинності виросло шахрайство і крадіжки.
Під час заходу відбулося підписання Меморандуму про співпрацю та партнерство між Головним управлінням Національної поліції в Одеській області. Головним управлінням Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одеській області, Департаментом освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації та Окнянською селищною радою Подільського району Одеської області.
Після конструктивного діалогу щодо реалізації безпекових проектів присутні мали змогу побувати в оновленому музеї поліції.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь