Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Підтримка ромів у Красносільській громаді

Дата: 16.02.2023 18:25
Кількість переглядів: 378

Красносільська громада дуже багатонаціональна. Тож Правозахисний Ромський Центр та Красносільська сільська рада тісно співпрацюють у напрямку підтримки внутрішньо переміщених осіб та жителів нашої громади з числа національних меншин. Зокрема, це стосується і надання правової допомоги ВПО ромської національності та проведення серед них просвітницької роботи.


15 лютого у Корсунській гімназії відбулася зустріч представників правозахисного Ромського Центру з місцевими ромами та ромами ВПО.
Метою зустрічі було роз'яснення теми правової та адміністративної допомоги внутрішньо переміщеним особам, надання інформації щодо виплат та соціальної допомоги постраждалим від воєнних дій, надання правових консультацій сім'ям, які дали прихисток внутрішньо переміщеним особам. Також в індивідуальному порядку юрист центру Дрангой Віра надала первинну правову консультацію та відповіла на запитання ромів.
По завершенню зустрічі учасники заходу отримали гуманітарну допомогу.
Проект реалізується спільно з партнерськими організаціями ГО «Центр допомоги «Турбота», ГО «Об’єднання ромських жінок «Голос Ромні», ГО «Бахтало дром», ГО «Романі Черхень», ГО «Правозахисний Ромський Центр» у рамках проекту «Об’єднання правозахисних організацій за ради додержання прав ромів зі статусом ВПО в умовах воєнного стану в Україні» за підтримкою МФ «Відродження».Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь