Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Ваучерна програма підтримка сільських господарств у підготовці до зими та здійсненні ремонту приміщень для утримання худоби

Дата: 22.02.2023 17:30
Кількість переглядів: 578

 Гуманітарне реагування

Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО)Фото без опису

Ваучерна програма підтримка сільських господарств у підготовці до зими та здійсненні ремонту приміщень для утримання худоби

ФАО спільно з партнером Громадською організацією "ЦЕНТР РОЗВИТКУ ТА ПРАВОВОЇ ПІДТРИМКИ СЕЛА" та за фінансової підтримки Українського Гуманітарного Фонду розпочала реалізацію Програми підготовки до зими для підтримки найбільш вразливих домогосподарств у сільській місцевості, які постраждали від війни, а саме - домогосподарств, які зазнали прямої шкоди приміщень для утримання худоби та інфраструктури внаслідок бойових дій, а також уразливі домогосподарства, чия спроможність покрити витрати на життєво важливий ремонт приміщень для утримання худоби у зимовий період погіршилася внаслідок війни.

Програма діє у наступних територіальних громадах Одеської області: Шабівська, Сергіївська та Красносільська.

Домогосподарства отримають ваучери на придбання будівельних матеріалів у магазинах постачальників – для ремонту або будівництва приміщень для утримання великої рогатої худоби, сільськогосподарських тварин та домашньої птиці взимку.

Основні групи населення, які отримають допомогу за ваучерною програмою:

  • Внутрішньо переміщені домашні господарства та сім'ї, які займаються тваринництвом, та інші постраждалі від конфлікту домогосподарства, які не в змозі задовольнити свої потреби у ремонті приміщень для утримання сільськогосподарських тварин.
  • Сім’ї, які приймають внутрішньо переміщених осіб та займаються розведенням сільськогосподарських тварин.
  • Домогосподарства, які втратили дохід через відсутність/втрату годувальника та/або інших ключових працездатних членів домогосподарства.
  • Люди похилого віку.
  • Люди з інвалідністю.

Для особливо вразливих домогосподарств за підтримки місцевих партнерів ФАО можливе надання будівельних бригад для виконання ремонтних та будівельних робіт.

Представник громади: тел.  0971909101.  

ГО "ЦЕНТР РОЗВИТКУ ТА ПРАВОВОЇ ПІДТРИМКИ СЕЛА": тел. 0664721649.

Якщо ви не отримали відповідь на своє запитання або скаргу після звернення до Вашої ОТГ чи ГО "ЦЕНТР РОЗВИТКУ ТА ПРАВОВОЇ ПІДТРИМКИ СЕЛА", просимо звернутися на гарячу лінію ФАО: +380990907582, +380683180943, UA-feedback@fao.org.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь