Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

27 лютого в онлайн-режимі Красносільський ліцей продовжив працювати над розробкою Стратегії розвитку освіти

Дата: 28.02.2023 17:56
Кількість переглядів: 342

27 лютого в онлайн-режимі Красносільський ліцей продовжив працювати над розробкою Стратегії потужною та творчою командою,яку супроводжують

ментори,фахівці своєї справи-Болдирєва Анна Володимирівна та Кравець Наталія Юріївна.

Стратегічне управління спрямоване на те, щоб швидко і гнучко, реагуючи на ситуацію в зовнішньому середовищі, забезпечити виживання і процвітання закладу на тривалу перспективу.

Розробити Стратегію розвитку закладу — значить спроєктувати бажаний стан закладу, що містить місію, цінності, основні принципи діяльності, цілі, візію (бачення майбутнього) та конкретні заходи з реалізації стратегії.

Для успішної реалізації Стратегії розвитку система моніторингу та оцінки виконання здійснюється з використанням таких інструментів моніторингу: опитування, анкетування, форми спостереження, аналітичні довідки, протоколи тощо. Це дає можливість акумулювати інформацію, здійснювати поточний контроль динаміки змін в освітньому процесі закладу протягом часу реалізації Стратегії та своєчасно коригувати напрями діяльності, використовуючи відповідні методи і засоби для вдосконалення освітньої діяльності.

Проведено копітку та важливу роботу- створена робоча група,до складу якої увійшли: керівник Управління освіти Красносільської сільської ради-Марченко В.О., педагогічні працівникизакладу,батьки учнів ліцею,учні старших класів.

Далі буде...Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь