A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Красносільський сільський голова Марина Архірій та старости звітували про свою роботу у 2022 році

Дата: 28.02.2023 18:01
Кількість переглядів: 439

На черговій сесії Красносільської сільської ради сільський голова Марина Архірій та старости старостинських округів прозвітували про свою роботу у 2022 році.
У рішенні сесії відзначено, що робота сільського голови, депутатського корпусу VIII скликання та виконавчих органів Красносільської сільської ради у звітному періоді була спрямована на вирішення завдань економічного, соціального та культурного розвитку з метою забезпечення життєдіяльності громади в умовах правового режиму воєнного стану.
На сесії також схвалено звіт про виконання бюджету громади за 2022 рік та внесено зміни до головного кошторису громади на 2023 рік.


Зокрема, здійснено перерозподіл залишків невикористаних коштів попереднього бюджетного періоду.
У тому числі, видатки направлено на підтримку медицини, КП «Перспектива», поточний ремонт доріг, завершення капітальних ремонтів приміщень під тимчасові укриття та інші заходи функціонування установ Красносільської громади.
Сесія затвердила Генеральний план с. Корсунці, поєднаний з планом зонування територій с. Корсунці та звіт про стратегічну екологічну оцінку.
Депутати схвалили/внесли зміни до ряду місцевих цільових програм, зокрема це: Програма «Підтримка Збройних формувань України, проведення інших непередбачуваних заходів пов’язаних із запобіганням негативних явищ під час збройної агресії проти України на 2023 рік», «Програма розвитку земельних відносин та охорони земель Красносільської сільської ради Одеського району Одеської області на 2023 рік», «Програма утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення та вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах Красносільської сільської ради на 2023-2025 роки», «Безпечне та якісне харчування в закладах освіти Красносільської сільської ради Одеського району Одеської області на 2022-2024 рік».
      Рішенням сесії затверджено ряд технічних документацій із землеустрою, у тому числі: ПрАТ «Укренерго» для розміщення, будівництва та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії, АТ «ДТЕК Одеські електромережі» для будівництва та експлуатації об’єкта енергетичної інфраструктури та інші; надано дозвіл на проведення інвентаризації земельних ділянок під полезахисними лісовими смугами з метою формування земельних ділянок комунальної власності тощо.
Також на сесії затверджено зміст Меморандуму про співробітництво між благодійним фондом «Вітрила дитинства» та Красносільською сільською радою.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь