Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

НМТ-2023: ДЕМОНСТРАЦІЙНИЙ ТЕСТ З МАТЕМАТИКИ

Дата: 06.03.2023 13:16
Кількість переглядів: 421

Фахівці УЦОЯО продовжують готувати демонстраційні варіанти тестів з усієї лінійки предметів НМТ.

Сьогодні ми пропонуємо потенційним учасникам тестування виконати завдання з другого обов’язкового предмета ー математики.

Онлайновий НМТ із математики доступний на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти. Інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде    на реальному НМТ,                    однак за структурою, типами завдань, тривалістю їх виконання демонстраційний варіант аналогічний вступному тесту.  Під час реального тестування буде змога користуватися довідковим матеріалами (формулами) (додаються).

Як під час проходження демонстраційного тесту, так і на реальному тестуванні можливо вибирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи того завдання, змінювати варіант відповіді,                                   а після завершення роботи отримати результат тестування з цього предмета. 

Якщо повільний інтернет або немає можливості працювати протягом               60 хвилин за комп’ютером / з планшетом / телефоном можливо завантажити файл із  демонстраційним варіантом тесту з математики (додається)       на свій пристрій, виконати завдання і звірити свої відповіді з правильними. Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь