Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Молодь Красносільської громади прийме участь у фестивалі дитячих відеороликів “DECIDE Video Fest”

Дата: 17.03.2023 10:40
Кількість переглядів: 401

Активна молодь 10 -Б класу, яка братиме участь у фестивалі дитячих відеороликів “DECIDE Video Fest”, у рамках проекту зустрілася з Красносільським сільським головою мариною Архірій. Очільниця громади та учні обговорили нагальні питання, які турбують молодь, особливо в умовах воєнного стану. Активістами були запропоновані цікаві ідеї для реалізації у громаді.


Конкурс відеоробіт, у яких беруть участь наші учні, направлений на соціально важливу тематику. Мета фестивалю: згуртування шкільних команд у процесі створення спільного відео про свою громаду з фокусом на розвиток активного громадянства та долучення дітей та підлітків до життя громади. Ініціатива також сприятиме творчій співпраці між талановитими та ініціативними дітьми, підлітками та дорослими. Участь у фестивалі покликана спонукати дітей та підлітків практикувати здобуті навички з відеозйомки та монтажу у повсякденному житті.
Участь у конкурсі беруть діти та підлітки 22-х громад: Одеської, Івано-Франківської, Луганської та Полтавської областей - учасники тренінгів з основ відеозйомки та монтажу. Тренінги проводились у межах ініціативи Швейцарсько-українського проєкту DECIDE “DECIDE Winter clubs. Ми вдома – в Україні”.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь