Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

26 квітня - День пам’яті Чорнобильської трагедії

Дата: 26.04.2023 04:22
Кількість переглядів: 344

Шановні мешканці Красносільської громади!
26 квітня - день пам’яті про найбільшу техногенну катастрофу в історії людства та вшанування героїзму пожежників, експлуатаційного персоналу ЧАЕС, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків та усіх українців, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Подвиг цих людей назавжди записано до літопису людської мужності.
У цей день вшануймо ліквідаторів за їх сміливість та відвагу! Передаємо найщиріші слова вдячності та доземний уклін за високу громадянську позицію і схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, чиї життя обірвав смертоносний атом.


Сьогодні завданням і викликом для усього світу в умовах війни, розв’язаної росією проти України, є недопущення нового Чорнобиля!
Адже у перші дні війни Чорнобильська атомна електростанція була захоплена російськими військовими, неодноразово вчинялится провокації зі сторони рф, частину обладнання ЧАЕС вивезено з України, росія шантажує весь світ ядерною катастрофою.
А Україна не лише боронить свою землю від російського агресора, а й стоїть на охороні усіх від техногенної світової катастрофи.
Дякуємо вам, захисники!
Україна переможе!

З повагою
 Красносільський сільський голова Марина АРХІРІЙФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь