Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

19 травня відбулася чергова сесія Красносільської сільської ради.

Дата: 19.05.2023 18:15
Кількість переглядів: 505

КП «Перспектива» прозвітувало про свою діяльність за 2022 рік, рішенням сесії розширено сферу діяльності підприємства.
Депутати затвердили нову цільову соціальну програму підтримки внутрішньо переміщених осіб на 2023-2024 роки «Турбота», яка направлена на відповідну категорію громадян, які проживають на території громади. Основними завданнями Програми є надання допомоги у створенні належних умов для життя, забезпечення прав, соціальної, медичної, психологічної, матеріальної; зниження рівня соціальної напруженості серед внутрішньо переміщених осіб та сприяння їх інтеграції і соціальній адаптації за новим місцем проживання.


Схвалено звіт про виконання бюджету Красносільської територіальної громади за 1 квартал 2023 року. Головний кошторис перевиконано на 21, 4 % за переважною більшістю показників. Недовиконання маємо по ЄСВ, оскільки певна категорія підприємців має право не сплачувати відповідний податок на період воєнного стану. Основним джерелом перевиконання є ПДФО.
У зв’язку з цим прийнято зміни та доповнення до бюджету на поточний рік. Внесено зміни до програми підтримки Збройних формувань; на сьогодні таку підтримку уже надано в розмірі біля 3 млн грн.
Додатково виділені кошти на продовження поточного ремонту доріг на території громади, у тому числі, у напрямку с. Кубанки та Павлинки; на підтримку медичної галузі, зокрема, на реконструкцію будівлі амбулаторії у с. Іваново. Також додатково буде направлено кошти на програму підтримки внутрішньо переміщених осіб та збільшено фінансування на підтримку вразливих категорій громадян.
За рахунок перевиконання додатково виділені кошти на співфінансування придбання шкільного автобусу, облаштування класу безпеки в освітньому закладі і відзначення Дня захисту дітей. Враховуючи звернення, передбачено кошти на субвенцію для ДСНС.
Також прийнято ряд земельних та архітектурних питань, у тому числі, надано дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, зміни цільового призначення, затвердження проектів землеустрою земельної ділянки, поновлення дії та внесення змін і доповнень до договорів оренди земельних ділянок та ін.
Відповідно до законодавства України, затверджено Перелік земельних ділянок або прав на них, які виставляються на земельні торги окремими лотами та проведення земельних торгів. Це дасть можливість отримати до бюджету громади додаткові кошти.

На засіданні внесено зміни до деяких місцевих цільових програм, у тому числі, щодо утримання і ремонту доріг; пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту населення тощо.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь