Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

23 червня Красносільський сільський голова Марина Архірій провела засідання виконавчого комітету.

Дата: 23.06.2023 18:06
Кількість переглядів: 506

Присутні заслухали звіт про результати проведення двомісячника з наведення належного санітарного стану та благоустрою на території Красносільської громади.
Відділу ЖКГ та старостам доручено організувати постійний контроль за виконанням Правил благоустрою; залучати приватних підприємців, що здійснюють свою діяльність на території Красносільської громади, до участі в заходах по наведенню належного благоустрою на територій; продовжити виконання комплексу робіт із благоустрою та озеленення; забезпечити систематичний контроль за належним санітарним станом прилеглих до доріг територій.


КП «Перспектива» рішенням виконкому доручено забезпечити централізований та регулярний вивіз ТПВ з приватного сектору та з контейнерних майданчиків.
Ряд питань порядку денного стосувалися соціального захисту населення. Відповідно до місцевої цільової програми «Милосердя в дії» надали матеріальну допомогу на лікування та реабілітацію майже 50-ти жителям громади, а також породіллям. Чорнобильці, яких у громаді проживає 31-на особа: ліквідатори, вдови, постраждалі та евакуйовані із зони відчуження, - також отримали допомогу з місцевого бюджету.
На виконання місцевої цільової програми «Турбота», направленої на підтримку внутрішньо переміщених осіб, виділено матеріальну допомогу новим жителям нашої громади.
На квартирний облік взято дитину-сироту із с. Букачі, яка потребує поліпшення житлових умов.
Відповідно до змін у чинному законодавстві, виконком затвердив комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені/знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України, затвердив склад комісій та положення про їх діяльність.
Також на засіданні присутні дали дозвіл го «Молодіжний вектор розвитку» на облаштування дитячого майданчика у житловому масиві двоповерхівок с. Красносілки. Місцева влада тісно співпрацює з молодіжною організацією, керівником якої є Віталій Курятник, і яка є активним учасником багатьох програм. Цього разу молодь виграла грант на встановлення майданчика і до вересня місяця планується його відкрити у густонаселеному мікрорайоні села.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь