A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Увага! Важлива Інформація!

Дата: 26.06.2023 18:09
Кількість переглядів: 44

Оголошення про залучення представників громадськості до роботи Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України

Фото без описуУ зв’язку з прийняттям Кабінетом Міністрів України постанови №565 від 30.05.2023року «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 21 квітня 2023 р. № 381» (набрання чинності від 07.06.2023р.), прийнято рішення виконавчого комітету Красносільської сільської ради Одеського району від 23.06.2023р.№ 69 «Про утворення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого  майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресію Російської Федерації проти України Красносільської сільської ради Одеського району Одеської області», яким вирішено долучити до складу Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого  майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресію Російської Федерації проти України - представників від громадськості.

Виконавчий комітет Красносільської сільської ради запрошують до складу вищезазначеної комісії представників від громадськості. Висунення кандидатур до складу комісії здійснюється протягом п’яти робочих днів з дня оприлюднення даного оголошення.

Вимоги до кандидатів від громадськості:

          Кандидатури від громадськості можуть висуватися міжнародними та громадськими організаціями, в тому числі антикорупційними, а в селах та селищах — також фізичними особами.     

Заява про висунення кандидатури від громадськості подається до Красносільської сільської ради на офіційну електронну адресу                            krasnosilska-sr@ukr.net або в письмовому вигляді до загального відділу Красносільської сільської ради (вул. Набережна, 87 А, с. Красносілка) у довільній формі, придатній для сприйняття її змісту, та містить прізвище, власне ім’я, по батькові (за наявності) кандидатури представника, а також такі відомості про заявника:

для міжнародної чи громадської організації:

•         найменування;

•         напрями діяльності;

•         код юридичної особи згідно з ЄДРПОУ (за наявності);

•         місцезнаходження;

•         контактні дані (номер телефону, адреса електронної пошти);

для фізичної особи:

•         реєстраційний номер облікової картки платника податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідному контролюючому органу та мають відмітку в паспорті про право здійснювати платежі за серією та номером паспорта) (за наявності);

•         фактична адреса реєстрації/проживання;

•         контактні дані (номер телефону, адреса електронної пошти).

Дані, зазначені у заяві, засвідчуються підписом фізичної особи/представника міжнародної чи громадської організації, що її подала.

Відповідно до п. 7 постанови Кабінету Міністрів України від 21 квітня 2023 р. № 381 - у разі коли кількість заяв перевищує граничну чисельність представників від громадськості, висунуті кандидатури включаються до складу комісії у міру черговості надходження заяв, при цьому особи, які мають більше одного року досвіду роботи у сфері будівництва, протидії корупції, внутрішнього аудиту чи моніторингу закупівель, мають переважне право на включення до складу комісії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь