Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Особливості ведення військового обліку

Дата: 05.07.2023 15:43
Кількість переглядів: 997

Постановою Кабінету Міністрів України від 30.12.2022 року № 1487 затверджено Порядок організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів (далі – Порядок),  який почав діяти з 5 січня 2023 року.

Згідно з вимогами нового Порядку стало обов’язковим підвищення кваліфікації осіб, відповідальних за ведення військового обліку, за програмою, погодженою з Генштабом ЗСУ. Відповідно до вимог пункту 7 Порядку, Головним управлінням персоналу Генерального штабу Збройних сил України погоджено програми підготовки персоналу, відповідального за організацію та ведення військового обліку для певних навчальних закладів.

Серед навчальних закладів, що отримали затвердження програми від Генштабу ЗСУ, є Приватне акціонерне товариство «Вищий навчальний заклад» «МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ» (МАУП), якому погоджено навчальну програму «ВЕДЕННЯ ВІЙСЬКОВОГО ОБЛІКУ В ОРГАНАХ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ, ДЕРЖАВНИХ ОРГАНАХ, НА ПІДПРИЄМСТВАХ, УСТАНОВАХ ТА ОРГАНІЗАЦІЯХ».

МАУП спільно з ТОВ «ОНЛАЙН МЕДІА ГРУП» (проєкт «КАДРОВИК.ЮА») за підтримки Всеукраїнської асоціації кадровиків набирають групи до навчання  та розробили спеціальну пропозицію щодо проходження навчання та підвищення кваліфікації. Так, окрім навчання, яке проходитиме дистанційно, учасники мають можливість отримання індивідуальних консультацій та підтримку від експертів протягом усього періоду навчання.

За детальною інформацією звертатися до координатора проєкту:

Войтович Євгенії 0 (800) 219-977, (063) 590-97-54

kadrovik.v.oblik@gmail.com

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь