A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Рухайся до перемоги

Дата: 09.10.2023 10:04
Кількість переглядів: 101

7 жовтня спортсмени Красносільської громади взяли участь в обласних спортивних іграх "Рухайся до Перемоги" на підтримку Збройних сил України серед сільських, селищних громад Одеської області, які проходили смт.Авангард.

Змагання проходили з 6 видів спорту: легкоатлетичний крос, спортивна сім'я, гирьовий спорт, армспорт, настільний теніс та перетягування канату. Наша команда показала високі результати. В легкоатлетичному кросі - І місце, Бабій Олена с.Іванове - 1 місце, Квятковська Ірина - 1 місце, Чорний Тімур - 1 місце, Харицький Олег - 1 місце.

Спортивна сім'я з с.Кубанки: Павлюк Ярослав, Надія та Назарій, - посіла 7 місце. Наші гирьовики Чавдарян Артем, Осадчук Віталій та Гейченко Олександр посіли загальнокомандне 7 місце.

У настільному тенісі нашу громаду представляли Краснощок Карина та Черненко Олександр, які посіли 9 місце.

В армспорті від Красносільської громади виступали Осадчук Віталій, Гейченко Олександр та Назаров Володимир. В армспорті команда посіла 6 місце.

Кульмінацією змагагань було перетягування канату. Наша команда в складі Гейченка Олександра, Урсакі Олександра, Гаврюшкіна Олександра, Корольова Олександра та Назарова Володимира у цікавій і напруженій боротьбі виборола 2 місце, поступившись господарям змагань.

Оганізатори змагань: департамент фізичної культури, спорту і туризму Одеської обласної державної адміністрації та Одеська територіальна організація ВФСТ "Колос".

Дякуємо Збройним силам України за можливість змагатися. Дякуємо всім учасникам, організаторам та господарям змагань. Вітаємо наших переможців. Рухаємось до Перемоги!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь