A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Виїзні комісії в с. Ілічанці

Дата: 10.10.2023 08:10
Кількість переглядів: 109

Минулого тижня крім прийому громадян та вирішення  ряду робочих щоденних питань староста с. Ілічанки взяла участьу  двох виїзних комісіях.

Перша проводилася спільно фахівцями Одеської міської ради та Красносільської сільської ради за участю старости с. Ілічанки стосовно благоустрою  територій, які межують між селом і містом. 

У ході роботи такої комісії були складені протоколи про порушення правил благоустрою та демонтаж споруд на трьох локаціях: вул. Махачкалинська, 17/ вул. Молодіжна (несанкціоновані гаражі, сміттєзвалище), вул. І. Франка/вул. Паустровського 27 (несанкціоновані гаражі), вул. Добровольського, 153/І. Франка (несанкціоновані гаражі, захаращеність пожежного проїзду).

Також відбувся виїзд комісії стосовно водопостачання певних домоволодінь.

Так, ТОВ «Інфоксводоканал», відключило трьох власників будинків по  вул. Новій, які свого часу  не перепідключилися до КП «Перспектива» або  мають борги з водопостачання.

Члени комісії провели з порушниками роз'яснювальну роботу   щодо подачі документів на підключення і складання договорів на водопостачання і вивіз сміття  з КП «Перспектива».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь