A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Піклувальна рада

Дата: 23.10.2023 17:16
Кількість переглядів: 88

20 жовтня відбулося навчання Піклувальної ради закладів освіти Красносільської сільської ради з експерткою швейцарсько-українського проєкту  «DECIDE - Децентралізація для розвитку демократичної освіти» Надією Балабуст.

До складу Піклувальної ради увійшли батьки здобувачів освіти, підприємці, працівники різних установ,  небайдужі жителі   Красносільської громади.

 Разом з фахівцем  Надією Балабуст учасники визначили, що таке Піклувальна рада,   її завдання, ресурси, напрямки діяльності та інше.

Піклувальна рада– це консультативно-колегіальний, колегіальний орган, який створюється за рішенням засновника та сприяє вирішенню перспективних завдань їх розвитку, залученню фінансових ресурсів для забезпечення їх діяльності з основних напрямів розвитку і здійсненню контролю за їх використанням, ефективній взаємодії закладів освіти з органами державної влади та органами місцевого самоврядування, науковою громадськістю, громадськими організаціями, юридичними та фізичними особами. Піклувальна рада створюється у громадах також з метою налагодження ефективного співробітництва та якісної комунікації між мешканцями громади, освітніми управлінцями та представниками органів місцевої влади задля забезпечення прозорості та відкритості управлінських рішень у сфері освіти.

 Її особливістю є те, що до складу Піклувальної ради закладів освіти не можуть входити здобувачі освіти та працівники закладів освіти для яких вона створена.

Навчання пройшло цікаво та пізнавально.

 Вчимося разом задля перемоги!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь