A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Візит голови Одеської районної військової адміністрації

Дата: 25.10.2023 17:52
Кількість переглядів: 102

Начальник Одеської районної військової адміністрації Олександр Васильович Гринчак 25 жовтня з робочим візитом побував у Красносільській громаді.

Очільник району познайомився з колективом Красносільської сільської ради. У ході конструктивного діалогу обговорили низку важливих питань, які неможливо вирішити на місцевому рівні.  

Олександр Гринчак зазначив, що сьогодні першочергове завдання для нашої держави – перемогти ворога. Тож кошти повинні бути максимально направлені  на допомогу військовим.

З огляду на це,  як підкреслив голова Одеської РВА,  є необхідність посилення контролю та прозорості  використання бюджетних коштів. З цією метою за ініціативи начальника Одеської ОВА Олега Кіпера при Одеській ОВА створено робочу групу «Прозорість та підзвітність», що займається моніторингом доцільності використання коштів та дотриманням законності усіх тендерних процедур.

Разом із Красносільським сільським головою Мариною Архірій та профільними заступниками сільського голови Олександр Гринчак відвідав  прихисток у с. Кубанці. У ході візиту також побували на об’єктах інфрастуктури с. Павлинки:  у ФАПі, нововідкритому «Класі безпеки», оглянули прихисток, найпростіше укриття та навчальний заклад.

 

Враховуючи необхідність рухатися вперед та розвиватися, незважаючи на війну, досягли домовленості про обмін досвідом та надання Одеською районною військовою адміністрацією методичної допомоги громадам.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь