A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Засідання виконкому

Дата: 30.10.2023 17:52
Кількість переглядів: 109

Красносільський сільський голова Марина Архірій 30 жовтня провела засідання виконавчого комітету.

Основні питання порядку денного стосувалися  соціального захисту жителів громади. Тому прийнято ряд рішень щодо надання  матеріальної допомоги соціально-незахищеним верствам населення, внутрішньо переміщеним особам, родинам загиблих захисників, іншим мешканцям громади, які потребують фінансової підтримки.

Відповідно до місцевої цільової програми «Турбота» члени виконкому прийняли рішення про надання матеріальної допомоги внутрішньо переміщеним особам на тверде паливо та на лікування.

Згідно з місцевою програмою «Милосердя в дії» сім’ям двох загиблих військовослужбовців   виділено по 100 тис. грн, а  військовослужбовцю – жителю громади, у зв’язку з відзначенням державною нагородою України, виділено 50 тис. грн.

Виділені кошти породіллям; до Міжнародного Дня людей похилого віку та Дня ветерана; на поховання та на лікування. У тому числі, виділили 50 тис. грн нашому  малому герою – Якимовському Микиті. Хлопчик тримається стійко, бореться з опіками і очікує наступної операції.  При потребі кошти далі будемо виділяти, адже реабілітація після такого виду опіку дуже дороговартісна.

   Затверджено Положення про призначення та реєстрацію помічника дієздатної фізичної особи, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки, комісію і її склад для перевірки факту розміщення внутрішньо переміщених осіб на території  Красносільської громади, а також Програму підвищення ефективності реалізації державної регіональної політики й забезпечення виконання делегованих повноважень виконавчими органами Красносільської сільської ради та органами виконавчої влади на 2023 рік.

Двом неповнолітнім внутрішньо переміщеним особам із м. Херсона надано статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Для покращення якості водопостачання в с. кубанці надано дозвіл на  будівництво, буріння та облаштування водозапірної свердловини.

Також на засіданні заслухали звіт  про стан роботи зі зверненнями громадян за 9 місяців  поточного року. Начальникам управлінь і  відділів доручено неухильно дотримуватись Інструкції з діловодства щодо дотримання термінів розгляду звернень та їх вирішення.

Продовжено термін розміщення тимчасових споруд ряду ФОПів, які подали заяви, за умови приведення споруд у відповідність до затвердженого архетипу та  надано дозвіл на виконання робіт з благоустрою (укладання тротуарної плитки)  жителю с. Ілічанки.   Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь