A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

31 жовтня відбулася позачергова сесія Красносільської сільської ради

Дата: 31.10.2023 17:21
Кількість переглядів: 89

Одним із головних питань було підтримка Збройних Сил України. Розглянувши звернення керівництва одного із збройних формувань,  виділили військовим кошти у розмірі 1,5 млн грн.

Прийнято Програму підвищення ефективності реалізації державної регіональної політики й забезпечення виконання делегованих повноважень виконавчими органами Красносільської сільської ради та органами виконавчої влади Одеського району Одеської області на 2023 рік.

Також з державного бюджету виділено 60 тис. грн освітньої субвенції для покращення матеріально-технічного забезпечення шкіл та подальшого впровадження нової української школи.

У зв’язку із заявою батьків та директора Красносільського ліцею, з метою створення додаткового інклюзивного класу було введено одиницю в штатний розпис навчального закладу.

На сесії  внесені зміни до положення  про комісію з питань захисту прав дитини та  поставлено на облік дизельний генератор та електрокип’ятильники, безоплатно отримані від благодійної організації «Соціально-реабілітаційне об’єднання інвалідів та людей з особливими потребами «ДАНА-ЦЕНТР».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь