A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Шкільний етап XXІV Міжнародного конкурсу  з української мови імені Петра Яцика у закладах загальної середньої освіти Красносільської ТГ

Дата: 02.11.2023 16:43
Кількість переглядів: 69

Завершився І (шкільний) етап XXІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, який проходив у закладах загальної середньої освіти Красносільської ТГ. Головна мета - забезпечення всебічного розвитку і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя, сприяння утвердженню її статусу як державної, піднесення престижу української мови серед молоді.


У конкурсі взяли участь 263 учня 3-11 класів закладів освіти.
Конкурс проходив з враховуванням безпекової ситуації з дотриманням законодавства України в частині забезпечення заходів безпеки, пов’язаних із запровадженням правового режиму воєнного стану в Україні. На належному рівні була проведена організаційна робота.
І (шкільний) етап Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика допоміг учням продемонструвати свої здібності, вчителям виявити школярів, які будуть представляти школу на ІІ (територіальному) етапі ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.
Бажаємо успіхів у наступних етапах!
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь