Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Триває облаштування території в Ілічанці

Дата: 11.12.2023 13:13
Кількість переглядів: 104

Минулі кілька тижнів були насиченими у роботі старости с. Ілічанки.
На особистих прийомах громадян піднімалися питання оформлення та упорядкування документації щодо оформлення земельних ділянок під багатоквартирними житловими будинками, які знаходяться на балансі сільської ради; розгляд спірних питань стосовно земельних ділянок, розподілу та присвоєння адрес. Триває робота щодо зміщення фотозйомки земельних ділянок.


Разом із Суворівською адміністрацією м. Одеси проведена значна робота щодо звільнення пожежного проїзду на межі с. Ілічанки та м. Одеси (вул. Франка), де знаходилися самовільно встановлені гаражі. Порушникам надано приписи про демонтаж споруд. Після демонтажу КП «Перспектива» провело розчищення території від сміття та сухостою; найближчими днями буде встановлено табличку про пожежний проїзд та заборону парковки автотранспорту.
Забудовником «Гринвич-Парк» облаштовано кінцеву зупинку громадського транспорту по вул. Паустовського з розворотним кільцем, тротуарами, встановленням дорожніх знаків. Із забудовником також вирішили питання пошкодження асфальтобетонного покриття по вул. Садовій.
Разом із представниками Суворівської адміністрації обстежили провулок від вул. І. Франка до вул. Нової щодо його освітлення та укладання асфальту.

Разом з КП «Перспектива» здійснено обстеження дерев на предмет подальшого спилювання сухостою. Розчищено лотки водовідведення, вивезено листя та гілля.
Також спільно із спеціалістами Служби у справах дітей проведені рейди-відвідування дітей, які знаходяться під опікою та дітей, що опинилися у скрутних життєвих обставинах.
Разом з поліцейським офіцером громади проводилися рейди щодо порушників правил благоустрою.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь