A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Безпека під час святкування Різдва та Нового року

Дата: 19.12.2023 10:40
Кількість переглядів: 71

15 грудня відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Красносільської сільської ради.
Розглянуто питання заборони продажу та використання піротехнічних засобів і дотримання правил протипожежної безпеки при використанні гірлянд та ілюмінацій на території Красносільської громади.

Керуючись законом «Про правовий режим воєнного стану», «Про внесення змін до деяких законів України щодо використання та обігу піротехнічних виробів” від 11.04.2023 №3039-ІХ, Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» від 24.02.2022 №64/2022 з метою уникнення створення небезпечних ситуацій для життя та здоров’я комісія доручила головному спеціалісту по боротьбі з корупцією та взаємодії з правоохоронними органами Красносільської сільської ради спільно з поліцейським офіцером Красносільської ТГ та працівниками АБ «Центр» вжити заходів щодо недопущення продажу на об’єктах торгівлі та використання піротехнічних засобів (феєрверки, петарди, хлопавки тощо).
Начальникам Управління освіти і Управління культури, молоді, спорту та туризму необхідно провести додаткову роз’яснювальну роботу щодо категоричної заборони використання піротехнічних засобів.
Закладам освіти і культури з метою уникнення пожеж та небезпечних ситуацій для життя та здоров’я на період Новорічно-Різдвяних свят необхідно суворо дотримуватися правил пожежної безпеки при використанні ілюмінацій, гірлянд, ліхтарів тощо.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь