A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Красносільської сільської ради.

Дата: 21.12.2023 11:15
Кількість переглядів: 133

20 грудня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Красносільської сільської ради.
  Присутні розглянули питання про бюджет Красносільської сільської територіальної громади на 2024 рік. Основними документами, які були покладені в основу формування показників бюджету на 2024 рік є: лист Міністерства фінансів України «Про особливості складання місцевих бюджетів на 2024 рік»

та Закон України «Про Державний бюджет України на 2024 рік», прийнятий у другому читанні. Бюджет громади на наступний рік є збалансованим, доходи та видатки становлять 178860,6 тис. грн, в тому числі по загальному фонду 178497,6 тис. грн, по спеціальному фонду 363,0 тис. грн. Бюджет наповнюється: на 75% за рахунок податків, зборів та інших неподаткових платежів, що формують загальний фонд; і на 25,% за рахунок трансфертів, а саме: освітньої субвенції та додаткової дотації з державного бюджету на здійснення повноважень ОМС.

Основні видатки направлені на забезпечення виконання власних і делегованих повноважень: утримання закладів освіти, медицини, культури та житлово-комунального господарства, соціальний захист населення і сплату за енергоносії.
Остаточно бюджет громади на 2023 рік планується затвердити на сесії Красносільської сільської ради.
У зв’язку з відзначенням державною нагородою України: орденом Богдана Хмельницького III ст. жителя с. Переможне Олександра Володимировича Авраменка, члени виконкому прийняли рішення про виділення Захиснику України винагороди з місцевого бюджету у розмірі 50000грн.
Присутні заслухали інформацію про роботу адміністративної комісії при Красносільській сільській раді за 2023 рік.
На засіданні схвалено ряд програм, які стосуються функціонування галузі освіти у громаді: Програму харчування дітей у закладах дошкільної та загальної середньої освіти Красносільської сільської ради Одеського району Одеської області на 2024 -2028 роки; комплексну цільову програму «Освіта Красносільської ТГ» на 2024-2026 роки; Програму заохочення учнів 9-их та 11-их класів-випускників закладів загальної середньої освіти Красносільської сільської ради на 2024-2026 роки;
Програму відпочинку та оздоровлення дітей Красносільської сільської ради на 2024-2026 роки та Програму розвитку позашкільної освіти в Красносільській територіальній громаді на 2024-2026 роки. Також затверджено місцеву цільову програму «Безпечна громада» на 2024-2026 роки.
Затверджено структуру, загальну чисельність та штатний розпис комунальних підприємств «РИТУАЛ-СЕРВІС», «Перспектива» та Центр первинної медико-санітарної допомоги.
     Також рішенням виконкому затверджено проектно-кошторисну документацію на ремонт водонапірних веж: 2 у с. Павлинці, у с. Нові Шомполи та у с. Кубанці.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь