A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Робочі будні поліцейського офіцера громади

Дата: 17.01.2024 12:21
Кількість переглядів: 55

У Красносільській громаді працює поліцейський офіцер Прошин Михайло Володимирович.
З початку року до поліцейського офіцера громади було біля 70 звернень. Найбільше з питань домашнього насильства, сварок між сусідами, безпритульних собак.


Під час реагування на виклики на двох адресах в різних населених пунктах було виявлено трупи померлих людей, один з яких був безвісти відсутній. Спільними зусиллями поліції та місцевих небайдужих мешканців його було знайдено. Інший померлий, який не був місцевим мешканцем, але проживав у с. Корсунці, був випадково виявлений сусідами, за візуальними ознаками – помер більше ніж півроку тому. Дякуємо жителям Красносільської громади за свідомість.
Просимо кожного, хто здає своє житло, контролювати проживання у ваших домівках квартирантів і повідомляти про це сусідам. Звертаємося до усіх мешканців з проханням бути пильними: якщо ви помітили нових підозрілих осіб, які проживають або перебувають на території нашої громади, повідомляти про це поліцейського офіцера громади за тел. 0631551967; 102 або агенцію безпеки «Центр» за телефоном: 0505321000.
По домашньому насильству складено 2 адміністративних протоколи, обидва за ч.2 ст.173-2 Кодексу України про адміністративні порушення. На одного з кривдників крім адмінпротоколу була відкрита кримінальна справа за неодноразове повторне здійснення домашнього насильства. Відповідна справа передана до Комінтернівського районного суду.
Також разом з фахівцями Служби у справах дітей та соціального захисту населення сільської ради проводилися рейди у родини, які опинилися у складних життєвих обставинах, де з батьками та дітьми проводяться профілактичні бесіди.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь