Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Майстер-класи для вчителів закладів освіти нашої громади.

Дата: 24.01.2024 10:15
Кількість переглядів: 93

Атестація педагогічних працівників — це система заходів, спрямованих на всебічне та комплексне оцінювання педагогічної діяльності. За результатами атестації визначається відповідність педагогічного працівника займаній посаді, присвоюються кваліфікаційні категорії, педагогічні звання.


    Сьогодні, не дивлячись на воєнний стан у нашій країні, у Корсунській гімназії було проведено чотири цікаві, творчі та інформативні майстер-класи для вчителів закладів освіти нашої громади.
    Вчитель фізичного виховання Головко Федір Миколайович показав колегам з інших шкіл Красносільської громади, як правильно працювати з гирями. Молоді вчителі були у захваті від фізичної форми досвідченого колеги та активно виконували тренувальні вправи разом.
    Учитель української мови та літератури Приймак Юлія Павлівна провела майстерклас на тему “Сучасні форми візуалізації навчального матеріалу на уроках української мови та літератури”, на якому показала на практиці, як працювати з новітніми формами навчання, що унаочнюють викладення матеріалів.
    На майстеркласі вчителя початкових класів Бондаренко Тетяни Миколаївни всі із захопленням виконували нейрогімнастичні вправи. Такі завдання активізують розумову діяльність та знімають стрес.
    Вчитель початкових класів Любченко Оксана Андріївна показала казкотерапію як інноваційний метод навчання. Колеги із захопленням створювали казки-шумівки, користуючись різними музичними інструментами та підручними засобами.
    Усі вчителі проявили творчість та поділилися найцікавішими методами та формами роботи з формування творчої компетентності здобувачів освіти. Такий обмін досвідом дає можливість поглибити знання учасників майстер-класів, поділитися досвідом використання інноваційних форм навчання, усвідомити їх роль в досягненні позитивних результатів.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь