Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 26.01.2024 16:54
Кількість переглядів: 75

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі

 

1

Замовник

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ КРАСНОСІЛЬСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

2

Назва предмета закупівлі

Розподіл електричної енергії, згідно коду ДК 021:2015 - 65310000-9 послуги з розподілу електричної енергії для забезпечення потреб електроустановок та послуги із забезпечення перетікань реактивної електричної енергії до електроустановок.

3

Вид процедури

Закупівля без використання електронної системи закупівель.

4

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Закупівля  послуг з розподілу електричної енергії, технічні та якісні характеристики предмета закупівлі регулюються та встановлюються Законами України «Про житлово-комунальні послуги» № 2189-VІІІ від 09.11.2017 р., «Про ринок електричної енергії» (далі – Закон), Правилами роздрібного ринку електричної енергії, затвердженими постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (далі — НКРЕКП) від 14.03.2018 № 312 (далі — ПРРЕЕ), Законом України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VIII (далі – Закон про закупівлі), Кодексом системи розподілу, затвердженим постановою Національної комісії регулювання електроенергетики та комунальних послуг України від 14.03.2018 № 310 (далі – КСР), Порядком забезпечення стандартів якості електропостачання та надання компенсацій споживачам за їх недотримання, затвердженим постановою НКРЕКП від 12.06.2018 № 375 (далі – Порядок № 375), та іншими нормативно-правовими актами, що стосуються предмета закупівлі.

Кількісною характеристикою предмета закупівлі є обсяг споживання електричної енергії. За одиницю виміру кількості розподілу електричної енергії приймається кіловат-година, яка дорівнює кількості енергії, спожитої пристроями потужністю в один кіловат протягом однієї години. За одиницю виміру кількості перетікань реактивної електричної енергії приймається кіловольт-ампер реактивний.

Обсяг, необхідний для забезпечення діяльності та власних потреб об’єктів замовника на 2024 рік, становить: послуги з розподілу електричної енергії 189000 кВт, послуги із забезпечення перетікань реактивної електричної енергії – 30 000 кВар.

6

Очікувана вартість предмета закупівлі

433 792,00 грн. з ПДВ.

7

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення

Очікувана вартість закупівлі на 2024 рік визначається виходячи з очікуваного обсягу споживання електричної енергії та тарифу на постачання електричної енергії, визначеного методом порівняння ринкових цін, відповідно до Методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18 лютого 2020 року № 275. До ціни включено вартість послуг з розподілу електричної енергії для забезпечення потреб та послуги із забезпечення перетікань реактивної електричної енергії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь