Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Важлива інформація!

Дата: 29.01.2024 08:08
Кількість переглядів: 55

Ми вже писали про роботу «наливайки», що у с. Ілічанці.
Поліцейський офіцер громади з початку своєї роботи разом з АБ «Центр» неодноразово здійснювали рейди на відповідний обʼєкт, складали протоколи та попереджали власника і працівників про необхідність працювати лише в правовому полі.


Незважаючи на це, власник ігнорує закон, продовжуючи продавати алкоголь незрозумілого виробництва і якості без необхідних документів.
Мабуть, своє зухвале поводження він мотивує упевненістю в подальшому «кришуванні», на що вказують деякі факти та телефонні дзвінки, які доходять до погроз.
Проте сьогодні позиція поліцейського офіцера громади повністю співпадає з принциповою позицією місцевої влади - ніхто не має права порушувати закон і діяти на шкоду іншим. Тому дане питання буде знаходитися під особливим контролем усіх органів влади та доведеної до логічного завершення.

Просимо допомоги громадськості та прискіпливої уваги до роботи даних обʼєктів. У разі виявлення фактів роботи «наливайок» інформуйте поліцейського офіцера громади за телефоном: 0631551967.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь