A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Продовжуємо підтримувати внутрішньо переміщених особ

Дата: 05.02.2024 09:41
Кількість переглядів: 39

Для багатьох українців з тимчасово окупованих територій другими домівками стали населені пункти по усій Україні. Не виключенням є Красносільська громада. З початку війни на території громади було зареєстровано 1138 внутрішньо переміщених осіб. Станом на 1 лютого у нас проживає 632 ВПО. З них : 260 чоловік працездатного віку, 110 дітей, 19 осіб з інвалідністю, 122 пенсіонери, 8 маломобільних громадян.

На сьогодні усі внутрішньо переміщені особи проживають у квартирах чи приватних будинках родичів, знайомих або орендують житло.

27 дітей внутрішньо переміщених осіб навчаються у наших навчальних закладах.

У 2023 року за підтримки: Одеської районної військової адміністрації, БО «Help Ukraine», Фонду Міжнародної Солідарності, Всеукраїнської професійної асоціації підприємств, ТОВ «Ашан», ГО «Нове Майбутнє», БФ «Добрий самарянин» та БФ «Спадщина», внутрішньо переміщені особи отримали 1216 наборів.

Згідно з місцевою цільовою програмою «Турбота» на 2023-2024 роки закладені кошти у розмірі 1,1 млн тис. грн на підтримку внутрішньо переміщених осіб.

У минулому році одноразову допомогу отримали 13 ВПО на загальну суму 85 тис. грн, на пічне опалення 12 чоловік у розмірі 68 тис. грн. компенсацією за житлово-комунальні послуги скористалися 43 особи на загальну суму 726,3 тис. грн.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь