Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 12.02.2024 15:46
Кількість переглядів: 45

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі

 

1

Замовник

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ КРАСНОСІЛЬСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

2

Назва предмета закупівлі

Шкільні меблі та комплект навчального обладнання для облаштування укриття та створення освітнього хабу на базі укриття в Павлинському ліцеї Красносільської сільської ради Одеського району Одеської області, код національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» - 39160000-1 «Шкільні меблі».

3

Вид процедури

Відкриті торги з Особливостями

4

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Закупівля шкільних меблів та комплекту навчального обладнання для облаштування укриття та створення освітнього хабу на базі укриття в Павлинському ліцеї Красносільської сільської ради Одеського району Одеської області в рамках реалізації проєкту у сфері відбудови та відновлення інфраструктури закладів освіти державної та комунальної власност іщодо впровадження Швейцарсько-українського проєкту «Децентралізація для розвитку демократичної освіти», що фінансується Урядом Швейцарської Конфедерації через Швейцарську агенцію з розвитку і співробітництва (SDC).

При цьому, всі технічні, кількісні та якісні характеристики предмету закупівлі, визначено у відповідного Додатку «Ескізний проєкт типових укриттів та план-схема укриття» до укладеної Грантової угоди № 31/11-2023 від 29.11.2023 р., затвердженого переліку в межах реалізації проєкту DECIDE та відповідно до вимог щодо створення безпечного середовища здобувачів освіти в період воєнного стану.

6

Очікувана вартість предмета закупівлі

1 153 100 грн. 00 копійок, без ПДВ (один мільйон сто п’ятсот три тисячі сто гривень 00 коп).

7

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення

Очікувана вартість предмета закупівлі обрахована Замовником відповідно до середньоринкового рівня цін, визначеного на базі загальнодоступної інформації щодо цін та асортименту товарів, які містились у відкритих джерелах (у тому числі на сайтах виробників та/або постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, рекламі, прайс-листах, в реєстрі оптово-відпускних цін, в електронній системі закупівель "Prozorro".

Фінансування здійснюється на підставі Меморандуму про співпрацю між Красносільською сільською радою Одеського району Одеської області та Громадською організацією «Розвиток громадянських компетентностей в Україні» (далі- ГО «ДОККУ») щодо впровадження Швейцарсько-українського проєкту «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» (DECIDE), затвердженим рішенням сесії Красносільської сільської ради від 19.08.2021 р. № 209-VIII. Грант надається в межах реалізації Швейцарсько-українського проєкту «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» (DECIDE), що фінансується Урядом Швейцарської Конфедерації через Швейцарську агенцію з розвитку і співробітництва (SDC) (реєстраційна картка, що засвідчує державну реєстрацію проєкту МТД, №4469-04 від 01.11. 2023 р.).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь