A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

«Інклюзія без Ілюзій»

Дата: 13.02.2024 16:12
Кількість переглядів: 71

За ініціативи Красносільського сільського голови Марини Архірій у сесійній залі сільської ради відбувся навчальний майстерклас для директорів та заступників директорів закладів освіти громади «Інклюзія без Ілюзій». Майстерклас провела експерт з інклюзивної освіти Олеся Костів.

Навчальні та інформаційні матеріали, надані на майстеркласі,спрямовані на вдосконалення знань, вмінь і практичних навичок у частині роботи з учнями з особливими освітніми потребами. Необхідною умовою широкого впровадження інклюзії в освітньому просторі є правильна організація. Як зазначила начальник управління освіти Марія Долгий, інклюзивна освіта не може бути досягнута, якщо керівники та заступники недостатньо усвідомлюють її переваги, мають несформовані або застарілі думки про освітні здібності та потреби дітей з обмеженими освітніми можливостями.
На заході директорам та заступникам навчальних закладів розповіли про зміни у законодавстві, які впроваджуються у інклюзивній освіті, та надали методичні рекомендації щодо оформлення відповідної документації.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь