A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

До уваги громадян та суб’єктів господарювання!

Дата: 14.02.2024 14:58
Кількість переглядів: 76

Красносільська сільська рада інформує, що відповідно до ст. 67 Конституції України, кожен громадянин зобов’язаний сплачувати податки і збори в порядку і розмірах, встановлених законом. 

Сьогодні активно розвивається такий вид діяльності як інтернет-торгівля, основу якої складає роздрібна торгівля, що орієнтована на кінцевого споживача. Такий вид продажів отримав популярність і поширення після того, як мережа Інтернет стала доступна звичайним користувачам, які витрачають мінімум часу для здійснення покупки у такий спосіб.

Враховуючи, що на сьогодні соціальні мережі Facebook, Instagram та інші інтернет-майданчики стали бізнес-платформами з потужними маркетинговими інструментами, якими користуються громадяни для дистанційного продажу товарів або надання послуг,  ДПС на постійній основі здійснюється моніторинг та аналіз інформації, розміщеної на доступних сайтах, інтернет-майданчиках, платформах та встановлюються факти щодо систематичного здійснення інтернет-торгівлі громадянами, які здійснюють підприємницьку діяльність без державної реєстрації як суб'єкта господарювання та без фіскалізації розрахунків.

Державна податкова служба України нагадує громадянам про необхідність реєстрації суб’єктами господарювання у випадку здійснення системної господарської діяльності з продажу товарів (надання послуг) та платникам податків, які здійснюють діяльність за допомогою інтернет магазинів, – про необхідність видачі відповідних розрахункових документів.

Наголошуємо, під час війни для країни важлива кожна додатково сплачена в бюджет гривня, а виданий торговцем фіскальний чек має велике значення для покупця та країни в цілому.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь