Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Товариський турнір з волейболу "Битва поколінь"

Дата: 26.02.2024 08:02
Кількість переглядів: 44

24 лютого у приміщенні Красносільського ліцею відбувся товариський турнір Красносільської ТГ з волейболу "Битва поколінь".
У турнірі взяли участь три команди: збірна команда юнаків до 20 років (капітан Ілля Архірій), команда гравців віком від 20 до 30 років (капітан Віталій Осадчук) та команда 30+ (капітан Олександр Черненко).


На початку турніру присутні вшанували пам'ять всіх загиблих протягом двох років війни хвилиною мовчання. Від імені Красносільського сільського голови Марини Архірій з вітальним словом до учасників турніру звернулась начальник Управління культури, молоді, спорту та туризму Ольга Юрченко та побажала всім гарної гри і перемоги.
Уже в першому сеті турніру, в якому зустрілись команда до 20 років та команда 20-30 років, стало зрозуміло, що грають рівні суперники, ніхто не хоче поступатися і що турнір буде цікавим. В непоступливій боротьбі перший сет завершився з рахунком 30:28 на користь більш досвідченої команди Віталія Осадчука.


За підсумками турніру в цікавих та рівних партіях виявилось, що цього разу досвід переміг.
Перше місце посіла команда Олександра Черненка "30+", другою стала команда Віталія Осадчука "20-30 років", і третє місце посіла наймолодша команда Іллі Архірія "До 20 років", яка складалась переважно з учнів Красносільського ліцею.
Найкращем гравцем турніру визнано Володимира Назарова з команди "30+". Команди-призери отримали кубки, найкращий гравець отримав тематичну статуетку, а всі учасники отримали задоволення від гри.
Дякуємо Збройним Силам України за захист та можливість тренуватися та змагатися.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь