A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Відбувся ІІ етап Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт»

Дата: 29.02.2024 20:43
Кількість переглядів: 130

З метою формування здорового способу життя, підвищення соціальної активності і зміцнення здоров’я школярів, виховання учнівської молоді на кращих традиціях українського народу 29 лютого 2024 року на базі Красносільського ліцею відбувся ІІ етап Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт».


У змаганнях взяли участь 4 команди зонального етапу: Красносільський ліцей, Павлинський ліцей, Корсунська гімназія та Іванівська гімназія.
До програми фестивалю було включено змагання з фізичної підготовки: «човниковий» біг, стрибки у довжину з місця, перетягування канату, стрибки через скакалку, естафета.
День проведення гри «Козацький гарт» приніс надзвичайно багато веселих, захоплюючих, неповторних вражень і хвилин. Для когось із дітей ця гра була першою, а для когось вже традиційною. Хтось відкрив в собі нові можливості, а деякі стали більш впевнені в собі.
Команди були нагороджені грамотами Управління освіти Красносільської сільської ради, окремо за особисті найкращі результати отримали грамоти 14 учасників змагань.
Право представляти громаду у І етапі обласного туру Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт» виборола команда Красносільського ліцею.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь