A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Марина Архірій 4 березня провела щотижневу робочу нараду зі своїми заступниками та керівниками виконавчих органів ради

Дата: 04.03.2024 14:50
Кількість переглядів: 46

Красносільський сільський голова Марина Архірій 4 березня провела щотижневу робочу нараду зі своїми заступниками та керівниками виконавчих органів ради.
Обговорили нагальні питання, що стосуються життєдіяльності громади. Начальники відділів та управлінь доповіли про виконання поставлених завдань у напрямках забезпечення безперебійної роботи по усіх напрямках: від соціального захисту населення, освіти, медицини, культури до благоустрою та надання житлово-комунальних й інших послуг населенню.


По завершенню наради були поставлені завдання посилити роботу з благоустрою населених пунктів та за їх межами, прискорити процес навчання старост з метою можливості надання ними нотаріальних дій соціального характеру, разом з фахівцями дорожньої служби здійснити обстеження доріг, посилити роботу щодо протидії домашнього насилля в сім’ях та інше.
Окремо керівникам було наголошено на тому, що основні витрати мають бути направлені у першу чергу, на Збройні Сили України, соціальний захист населення та захисні споруди; усі видатки знаходяться на контролі обласної групи «Прозорість і підзвітність».Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь