A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Важлива інформація!

Дата: 25.03.2024 09:37
Кількість переглядів: 55

Шановні жителі громади! Враховуючи ситуацію у енергосистемі України, пов’язану з військовою агресією, на виконання розпоряджень начальника Одеської ОВА та Одеської РВА на території області запроваджуються енергообмежувальні заходи.

 

Ними передбачено раціональне використання освітлення вулиць та доріг. У зв’язку з цим кількість світлоточок буде скорочено. У разі обмеження часу зовнішнього освітлення буде повідомлено пізніше.

Підприємствам, організаціям, установам усіх форм власності необхідно переглянути режим енергоспоживання, виключивши пікові години споживання електроенергії (з 06.00-09.00 та з 17.00-23.00).

Усім без виключення суб’єктам господарювання, ОСББ, населенню забезпечити вжиття заходів щодо заощадливого використання та економії електричної енергії, яка витрачається на освітлення будинків, споруд, офісів.

Рекомендовано відключити від електроенергії вітрини магазинів, рекламні конструкції та вивіски, особливо у пікові години споживання.

Прохання до усіх жителів громади у найближчий період, до відновлення стабільного електропостачання у країні, обмежити використання енергомістких приладів у пікові години споживання електроенергії (з 06.00-09.00 та з 17.00-23.00).

Разом допоможемо енергетикам відновити енергосистему України!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь