Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Весняна толока: руйнуємо сміттєві "гори" та створюємо красу!

Дата: 02.04.2024 08:51
Кількість переглядів: 90

На території Красносільської громади з 1 квітня розпочався двомісячник з наведення належного санітарного стану та благоустрою територій.


Протягом відповідного періоду в населених пунктах і за їх межами будуть здійснюватися роботи щодо прибирання стихійних сміттєзвалищ, прибирання кладовищ, приведення до належного санітарного та технічного стану пам’ятників та інших пам’ятних місць, упорядкування дитячих майданчиків, автобусних зупинок, узбіччя доріг та інше.
Працівники освіти, медицини та галузі культури приводитимуть в належний санітарний стан прилеглі до їхніх закладів території.
Усім підприємствам, установам та організаціям, а також жителям населених пунктів громади потрібно привести в належний санітарний та естетичний вигляд території.
Наразі триває сезон весняної обрізки дерев, кущів та виноградної лози. Просимо усіх мешканців подрібнювати гілля та відносити його до альфатерів або використовувати у домашньому господарстві.
У старостинських округах за окремими графіками старост будуть проведені дні благоустрою. Закликаємо долучитися до прибирання нашої планети кожну родину. Адже дорослі на власному прикладі навчають своїх дітей жити в чистоті і дбати про природу.
Велика весняна толока запланована на 12 квітня. Про час і місце прибирання буде повідомлено окремо.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь