A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Тривають роботи по скошуванню трави у громаді

Дата: 18.04.2024 11:00
Кількість переглядів: 39

Скошування трави – один з елементів комплексної роботи з благоустрою, який необхідний для збереження охайного і впорядкованого зовнішнього вигляду вулиць і дворів.
Рясні дощі в березні та стрімке потепління цієї весни сприяли тому, що навколо забуяла зелень, трава піднімається швидкими темпами.


Працівники з благоустрою у всіх населених пунктах практично щоденно проводять роботи по скошуванню трави на дитячих майданчиках, навколо зупинок, на узбіччях доріг тощо.
Звертаємося до всіх власників та користувачів земельних ділянок, керівників підприємств та організацій підтримувати належний санітарний та естетичний стан прилеглих та закріплених територій, забезпечувати своєчасне прибирання та скошування трави, бур’янів, не чекаючи поки це за вас зроблять працівники з благоустрою. Це допомагає зберегти час, людські та фінансові ресурси комунальників для виконання інших нагальних потреб для покращення санітарного стану нашої громади.
Нагадуємо, що покіс трави необхідно здійснювати при досягненні висоти трав’яного покрову 10-15 см.
Хочемо подякувати тим мешканцям громади, які вже здійснили скошування трави на своїх територіях. Завдяки вашій небайдужості наші вулиці будуть виглядати охайними і впорядкованими.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь