A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

«Завдання та форми роботи Молодіжної ради, її роль в реалізації молодіжної політики»

Дата: 24.04.2024 16:56
Кількість переглядів: 32

В Красносільській сільській територіальній громаді Одеської області 23 квітня відбувся тренінг на тему «Завдання та форми роботи Молодіжної ради, її роль в реалізації молодіжної політики», який провели експерти проєкту “Активна молодь - сильна громада”, що реалізується за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».


Тренінг відбувся у межах Школи молодіжних рад для молоді Красносільської громади, в якій проходять навчання молоді люди - жителі ТГ, котрі прагнуть впливати на розвиток молодіжної політики.

У зустрічі взяли участь 20 молодих людей - активісти, місцеві лідери, представники учнівського самоврядування та учні навчальних закладів громади.

Тренери розповіли про основи роботи молодіжної ради, її завдання та форми роботи, провели практичні вправи щодо створення карти ідентифікації молоді громади, розробки положення про роботу молодіжної ради та виявлення необхідних ресурсів та можливостей для її роботи.

Наступного місяця в громаді пройде черговий тренінг для учасників і учасниць Школі молодіжних рад, який буде присвячений темі залучення громадян до прийняття рішень, практики демократії участі.

Проєкт «Активна молодь – сильна громада» здійснюється Красносільською сільською радою спільно з Громадською організацією «Центр політичних студій» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь