Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Як пройшов день Європи у громаді

Дата: 10.05.2024 11:24
Кількість переглядів: 80

До Дня Європи у закладах культури Красносільської громади пройшли ряд тематичних заходів, мета яких підвищити обізнаність про Європу та європейські цінності, її культурне, політичне та історичне надбання серед українського народу; утвердження європейської ідентичності українського народу та незворотності європейського курсу України.


Працівники Красносільського сільського клубу провели тематично-розважальний захід, де учасники проходили веселі тести, підіймали свій рівень обізнаності про Європейські країни та дізналися цікаві історичні факти. Присутні були дуже активними та веселими, отримали нові знання, гарний настрій та приємні подарунки!
В Новокубанському сільському клубі пройшла година спілкування та вікторина «Україна це серце Європи». В Переможненському сільському клубі пройшла гра-вікторина «Вгадай країну за прапором»; у Павлинському закладі культури діти ознайомилися з історією свята, продивились відео «День Європи», малювали малюнки та взяли участь в онлайн-вікторині «Що я знаю про Європу?».
 Кожен бажаючий може перевірити свої знання про Європу, узявши участь у вікторині та написавши відповіді у коментарях за посиланням https://www.facebook.com/groups/575420151031691/permalink/858539239386446/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь