Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Про підготовку об’єктів житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства та соціально-культурної сфери  до опалювального сезону 2024-2025 років  у населених пунктах Красносільської сільської ради

Дата: 17.05.2024 14:20
Кількість переглядів: 335

 

КРАСНОСІЛЬСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

                                                                                                             

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

17 травня 2024 року                 Красносілка                № 62/2024 - АР

 

 

Про підготовку обєктів житлово-комунального,

паливно-енергетичного господарства та

соціально-культурної сфери  до опалювального сезону

2024-2025 років  у населених пунктах

Красносільської сільської ради

 

На виконання розпорядження Одеської обласної військової адміністрації від 01.05.2024 року № 420/А-2024 «Про підготовку об’єктів житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства та соціально- культурної сфери області до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років», з метою забезпечення організованого і своєчасного початку опалювального сезону та безперебійного функціонування об’єктів житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства та соціальної сфери Красносільської сільської ради в осінньо-зимовий період 2023-2024 років, керуючись ст.42, ч.8 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. Затвердити заходи з підготовки житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства та соціально-культурної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років у населених пунктах Красносільської сільської ради (додаток 1).

2. Утворити оперативний штаб з підготовки об’єктів житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства та соціальної сфери Красносільської сільської ради до роботи в зимових умовах 2024-2025 років у населених пунктах Красносільської сільської ради та затвердити його склад (додаток 2).

3. Покласти персональну відповідальність за своєчасне виконання заходів з підготовки до осінньо-зимового періоду об’єктів життєзабезпечення населення та соціально-культурної сфери, дитячих дошкільних і навчальних установ, закладів охорони здоров’я Красносільської сільської ради, а саме на:

/// - начальника Управління освіти Красносільської сільської ради;

- /// - в.о. начальника Управління культури, молоді, спорту та туризму Красносільської сільської ради;

- /// - директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Красносільської сільської ради»;

- /// - директора КП «Перспектива» Красносільської сільської ради.

4. Управлінню фінансів Красносільської сільської ради (///), Управлінню освіти Красносільської сільської ради (///), Управлінню культури, молоді, спорту та туризму Красносільської сільської ради (///), КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Красносільської сільської ради» (///), КП «Перспектива» Красносільської сільської ради (///), керівникам установ та організацій, розташованих на території Красносільської сільської ради, постійно контролювати стан розрахунків за спожиті енергоносії та забезпечити їх стовідсоткову оплату.

5.  Доручити відділу ЖКГ, обліку та бронювання військовозобов’язаних, ЦЗ та розвитку інфраструктури, захисту довкілля (///):  забезпечити щомісячне до 10 та 25 числа до початку опалювального сезону 2024-2025 років, надання до Одеської районної військової адміністрації інформації про підготовку житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства Красносільської сільської ради Одеського району Одеської області до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років за формами 1-4, зазначеними у додатку №3.

6. Відділу інформаційно-аналітичного забезпечення та запровадження інноваційних діджитал-технологій (///) опублікувати розпорядження на офіційному сайті Красносільської сільської ради.

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника сільського голови Красносільської сільської ради ///.

 

 

 

В.о. Красносільського сільського голови,

секретар Красносільської сільської ради                                Надія ГОРДУЗЕНКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток № 1

до розпорядження Красносільського

сільського голови

від 17.05.2024 р. № 62/2024-АР

 

 

ЗАХОДИ

з підготовки житлово-комунального господарства та

об’єктів соціальної сфери Красносільської сільської ради

до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років

 

№ з/п

Назва заходу

Термін виконання

Відповідальний

1

Проведення обстеження та аналіз фактичного стану житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до сталої роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років з урахуванням недоліків минулого опалювального сезону

До 20 липня 2024 року

Управління освіти Красносільської сільської ради,Управління культури, молоді, спорту та туризму Красносільської сільської ради, КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Красносільської сільської ради», КП «Перспектива» Красносільської сільської ради, керівники бюджетних установ, розташованих на території сільської ради, постійна комісія з питань житлово-комунального господарства та комунальної власності Красносільської сільської ради.

2

Забезпечити фінансування видатків на підготовку бюджетних установ сільської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років

До 01.09. 2024 року

Управління фінансів Красносільської сільської ради, Управління освіти Красносільської сільської ради, Управління культури, молоді, спорту та туризму Красносільської сільської ради, КНП «ЦПМСД Красносільської сільської ради».

 

3

Забезпечити своєчасне проведення у повному обсязі розрахунків за спожиті енергоносії установами, що фінансуються з місцевого бюджету

Протягом року

Управління фінансів Красносільської сільської ради, Управління освіти Красносільської сільської ради, Управління культури, молоді, спорту та туризму Красносільської сільської ради, КНП «ЦПМСД Красносільської сільської ради», керівники бюджетних установ , розташованих на території сільської ради.

 

4

Забезпечити заготівлю твердого палива для стабільної роботи закладів соціальної сфери у наступному опалювальному сезоні

До 15.09. 2024 року

Управління фінансів Красносільської сільської ради, Управління освіти Красносільської сільської ради, Управління культури, молоді, спорту та туризму Красносільської сільської ради, КНП «ЦПМСД Красносільської сільської ради», керівники бюджетних установ , розташованих на території сільської ради.

 

5

Оперативне реагування при виникненні порушень у роботі об’єктів життєзабезпечення та соціально-культурної сфери Красносільської сільської ради.

Період опалювального сезону

Управління фінансів Красносільської сільської ради, Управління освіти Красносільської сільської ради, Управління культури, молоді, спорту та туризму Красносільської сільської ради, КНП «ЦПМСД Красносільської сільської ради», КП «Перспектива» Красносільської сільської ради, відділ житлово-комунального господарства, обліку та бронювання військовозобовязаних, цивільного захисту, розвитку інфраструктури, та захисту довкілля.

6

Вжиття заходів щодо недопущення виникнення надзвичайних ситуацій на об’єктах життєзабезпечення в осінньо-зимовий період

Період опалювального сезону

Управління фінансів Красносільської сільської ради, Управління освіти Красносільської сільської ради, Управління культури, молоді, спорту та туризму Красносільської сільської ради, КНП «ЦПМСД Красносільської сільської ради», КП «Перспектива» Красносільської сільської ради, відділ житлово-комунального господарства, обліку та бронювання військовозобовязаних, цивільного захисту, розвитку інфраструктури, та захисту довкілля.

7

Систематичне інформування населення про стан підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років

щомісяця

Відділ житлово-комунального господарства, обліку та бронювання військовозобовязаних, цивільного захисту, розвитку інфраструктури, та захисту довкілля, КП «Перспектива» Красносільської сільської ради, відділ інформаційно-аналітичного забезпечення та запровадження інноваційних діджитал-технологій Красносільської сільської ради.

8

Підготовка закладів освіти, культури та охорони здоров’я до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років

До 1 жовтня 2024 року

Управління освіти Красносільської сільської ради, Управління культури, молоді, спорту та туризму Красносільської сільської ради, КНП «ЦПМСД Красносільської сільської ради».

 

Перший заступник Красносільського

сільського голови                                                         Євгеній ХУСЕЙІНОВ

Додаток № 2

до розпорядження Красносільського

сільського голови

від 17.05.2024 р. № 62/2024-АР

 

СКЛАД

штабу з підготовки об’єктів житлово-комунального,

паливно-енергетичного господарства та соціальної сфери Красносільської сільської ради до роботи в зимових умовах 2024-2025 років

 

Голова штабу

Перший заступник Красносільського сільського голови

Заступник голови штабу

Начальник відділу житлово-комунального господарства, обліку та бронювання військовозобовязаних, цивільного захисту, розвитку інфраструктури, та захисту довкілля

Секретар штабу

Заступник начальника відділу житлово-комунального господарства, обліку та бронювання військовозобовязаних, цивільного захисту, розвитку інфраструктури, та захисту довкілля

Члени штабу:

 

 

Начальник управління фінансів Красносільської сільської ради

Начальник управління освіти

Красносільської сільської ради.

Начальник управління культури, молоді, спорту та туризму Красносільської сільської ради

Головний бухгалтер відділу бухгалтерського обліку та звітності

Директор комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Красносільської сільської ради»

Директор  КП «Перспектива» Красносільської сільської ради

Представник ДТЕК Одеські електромережі (за згодою).

 

Перший заступник Красносільського

сільського голови                                                         Євгеній ХУСЕЙІНОВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь