Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Про забезпечення економії електричної енергії в Красносільській сільській раді, її виконавчих органах та комунальних підприємствах

Дата: 17.06.2024 16:39
Кількість переглядів: 103

КРАСНОСІЛЬСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

                                                                                                             

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

13 червня 2024 року                 Красносілка                № 68/2024 - АР

 

Про забезпечення економії

електричної енергії в

Красносільській сільській раді,

її виконавчих органах та

комунальних підприємствах

 

У зв’язку з надзвичайною ситуацією в енергетичній системі, спричиненою збройною агресією Російської Федерації проти України, на виконання розпорядження Кабінету міністрів України від 07.06.2024 р. №510-р «Про деякі заходи щодо стабілізації роботи об’єднаної енергетичної системи України до 31 грудня 2024 року», керуючись ст.42, ч.8 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

  1. Забезпечити до 31 грудня 2024 року економію електричної енергії у приміщеннях Красносільської сільської ради, її виконавчих органах та комунальних закладах, зокрема шляхом обмеження/припинення використання кондиціонерів повітря, припинення зовнішнього освітлення будівель та прилеглої території.
  2. Заходи, передбачені у пункті 1 не застосовуються до закладів охорони здоров’я громади.
  3. Управлінню освіти Красносільської сільської ради (///) та Управлінню культури, молоді, спорту та туризму Красносільської сільської ради (///) забезпечити виконання заходів з економії електричної енергії, передбачених у пункті 1, як у приміщеннях управлінь, так і у підпорядкованих їм закладах та установах.

4. Керівники виконавчих органів та комунальних підприємств Красносільської сільської ради несуть персональну відповідальність за виконання пункту 1 даного розпорядження, здійснення постійного контролю за стан розрахунків за спожиті енергоносії та забезпечення їх стовідсоткової оплати.

5. Відділу ЖКГ, обліку та бронювання військовозобов’язаних, ЦЗ та розвитку інфраструктури, захисту довкілля (///) Красносільської сільської ради Одеського району Одеської області контролювати обмеження освітлення вулично-дорожньої мережі у вечірній час.

6. Відділу інформаційно-аналітичного забезпечення та запровадження інноваційних діджитал-технологій (///) забезпечити оприлюднення даного розпорядження на офіційному сайті Красносільської сільської ради.

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника Красносільського сільського голови.

 

 

Виконуюча обов’язки сільського голови,

Секретар Красносільської сільської ради                               Надія ГОРДУЗЕНКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь