Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 28.06.2024 11:37
Кількість переглядів: 82

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі

1

Замовник

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ КРАСНОСІЛЬСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

2

Назва предмета закупівлі

«Комплекти мультимедійного обладнання для навчальних кабінетів 5-6 класів НУШ» (код ДК 021:2015 - 32320000-2 "Телевізійне й аудіовізуальне обладнання")

3

Вид процедури

Відкриті торги з Особливостями

4

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Обґрунтування необхідності закупівлі даного виду товару – замовник здійснює закупівлю даного виду товару, оскільки він за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідатиме вимогам та потребам.

Для дотримання принципів Закону, а саме максимальної економії та ефективності Замовником було прийнято рішення провести закупівлю саме даного Товару.

 

Дане технічне завдання складене відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 29.04.2020 №574 «Про затвердження Типового переліку засобів навчання та обладнання для навчальних кабінетів і STEM-лабораторій» та повинно відповідати вимогам наказу.

5

Очікувана вартість предмета закупівлі

265 440,00 грн. 

6

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

Очікувана вартість визначена з урахуванням примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами),  згідно з діючими ринковими цінами, отриманими від потенційних постачальників комерційних пропозицій, наданих з урахуванням факторів та пов’язаних з ними ризиків, таких як, термін поставки Товару, включення супутніх послуг: навантажувально - розвантажувальні роботи, транспортування, відстрочка оплати до 30 календарних днів.

7

Розмір бюджетного призначення

265 440,00 грн. 

8

Обґрунтування розміру бюджетного призначення

Розмір бюджетного призначення визначений відповідно до розрахунку кошторису на 2024 рік


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь