Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Звіт  про результати громадських обговорень проєкту рішення Красносільської сільської ради про припинення діяльності шляхом ліквідації Переможненської початкової школи Красносільської сільської ради Одеського району Одеської області

Дата: 30.05.2024 16:02
Кількість переглядів: 38

Звіт

 про результати громадських обговорень

проєкту рішення Красносільської сільської ради про припинення діяльності шляхом ліквідації Переможненської початкової школи Красносільської сільської ради Одеського району Одеської області

 

Відповідно до Законів України «Про повну загальну середню освіту», «Про освіту», керуючись статтями 26, 59 «Закону України про місцеве самоврядування в Україні» Постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», з метою забезпечення гласності, відкритості та прозорості діяльності органу місцевого самоврядування, врахування громадської думки під час прийняття важливих рішень для Красносільської громади, на підставі розпорядження Красносільського сільського голови від  30.05.2023 р.          № 41/2023-АР «Про проведення громадського обговорення проєкту рішення щодо припинення діяльності шляхом ліквідації Переможненської початкової школи Красносільської сільської ради Одеського району Одеської області» у період з 31.05.2023 року по 30.05.2024 року були проведені громадські обговорення проєкту рішення Красносільської сільської ради.

Організатором громадських обговорень є Красносільська сільська рада. Інформаційне повідомлення про проведення громадських обговорення оприлюднено на офіційному сайті Красносільської сільської ради 31 травня 2023 року https://krasnosilska-gromada.gov.ua/optimizaciya-16-02-23-31-05-2023/.

Громадські обговорення проєкту рішення Красносільської сільської ради «Про припинення діяльності шляхом ліквідації Переможненської початкової школи Красносільської сільської ради Одеського району Одеської області» проведено відповідно до графіка, затвердженого вищевказаним розпорядженням.

Даним розпорядженням було визначення консультацій з громадськістю у

 

 

 

 

формі публічного громадського обговорення шляхом зустрічей керівництва Красносільської сільської ради та Управління освіти Красносільської сільської ради з громадськістю. За результатами обговорень склались протоколи громадських обговорень.

Пропозиції, зауваження та рекомендації щодо обговорення могли надаватись в усній, письмовій та електронній формі з моменту повідомлення до обговорення в останньому населеному пункті громади.

Пропозиції і зауваження, що були висловлені під час публічних громадських обговорень, будуть доведені до відома депутатів Красносільської сільської ради для врахування при ухваленні рішення щодо ліквідації Переможненської початкової школи.

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь