A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Оголошення

ОГОЛОШЕННЯ

Красносільська сільська рада інформує мешканців громади , що рішенням Красносільської сільської ради Одеського району Одеської області від 29 жовтня 2021 року №259-VIII «Про розроблення комплексного плану просторового розвитку території Красносільської сільської ради Одеського району Одеської області» розпочато підготовчу процедуру розроблення містобудівної документації і проведення громадських обговорень з формування завдання на розроблення комплексного плану.

08:43 04.11.2021

ОГОЛОШЕННЯ

Красносільська сільська рада інформує мешканців громади , що рішенням Красносільської сільської ради Одеського району Одеської області від 29 жовтня 2021 року №259-VIII «Про розроблення комплексного плану просторового розвитку території Красносільської сільської ради Одеського району Одеської області» розпочато підготовчу процедуру розроблення містобудівної документації і проведення громадських обговорень з формування завдання на розроблення комплексного плану.

08:43 04.11.2021

Шановні батьки!

  Фахівці Служби у справах дітей Красносільської сільської ради пропонують послугу Раннього втручання.  Це послуга тривалого супроводу сім‘ї, яка виховує дитину від 0 до 3,5 років. Якщо у Вас є тривожність стосовно розвитку вашої дитинки: не розмовляє, відмовляється їсти, не хоче гратися з батьками та однолітками, самостійно не ходить на горщик, не чує Вас - саме час звернутися до послуги Раннього втручання, де сертифіковані спеціалісти безкоштовно займатимуться з батьками та дитиною. Наше завдання- передати Вам знання, щоб Ви могли допомогти в розвитку Вашої дитини вдома. За довідками звертайтесь у Службу у справах дітей за телефоном 752 97 81.

15:03 02.11.2021

Шановні сільгоспвиробники!

                Красносільська сільська рада повідомляє: Постановою Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2021 р. № 1070 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання державної підтримки сільськогосподарським товаровиробникам, які використовують меліоровані землі»   надається підтримка у вигляді бюджетної дотації на безповоротній основі у розмірі  до 25 відсотків вартості витрат (без урахування податку на додану вартість), здійснених відповідно до затвердженої в установленому порядку проектної документації, але не більше як:

09:55 02.11.2021

Шановні автомобілісти, працівники автомобільного транспорту і дорожнього господарства!

     Прийміть щирі вітання з вашим професійним святом, яке об’єднує автолюбителів, професіоналів, а також дорожників, які будують та обслуговують автошляхи.   Автомобільний транспорт став невід’ємною частиною нашого повсякденного життя, побуту та професійної діяльності.      А від професійного виконання автомобілістами і дорожниками покладених на них завдань залежать безпека та комфорт пасажирів, якість і своєчасність доставки вантажів та функціонування різних галузей економіки України. З нагоди свята зичу вам міцного здоров’я, добробуту, здійснення усіх планів і задумів! Нехай успіх та зелене світло завжди будуть вірними супутниками  на  ваших життєвих дорогах!

15:21 31.10.2021

ПОВІДОМЛЕННЯ

Красносільська сільська рада повідомляє про оприлюднення звіту про стратегічну екологічну оцінку та проекту документа державного планування «Детальний план території щодо розміщення церкви Віри, Надії, Любові та матері їх Софії Одеської єпархії УПЦ с. Корсунці Лиманського району Одеської області на земельній ділянці за адресою: Одеська обл., Лиманський р- н, с. Корсунці, вул. Одеська, 1ц.» і початок процедури розгляду та врахування пропозицій  громадськості.

16:46 28.10.2021

Про затвердження ТОВ «Н.Т» тарифу на послуги з постачання теплової енергії

Виконавчий комітет Красносільської сільської ради Лиманського району Одеської області повідомляє про оприлюднення проєкту рішення виконавчого комітету «Про затвердження ТОВ «Н.Т» тарифу на послуги з постачання теплової енергії». Детально з проєктом можна ознайомитися за посиланням https://krasnosilska-gromada.gov.ua/news/1635774000/.

15:57 28.10.2021

ОГОЛОШЕННЯ

     Про здійснення наміру ТОВ «Н.Т» код за ЄРДПОУ 42481194  інформує споживачів про намір встановлення тарифу на послугу з теплопостачання (опалення приміщень) закладів освіти розташованих за адресою Одеська область, Лиманський район село Красносілка вулиця   Шкільна 1.    Вартість 1 Гкал теплової енергії становитиме 2083,00 грн. (без ПДВ). Зміна тарифу спричинена зростанням цін на енергоносії, паливо його транспортування і матеріали, необхідні для проведення ремонтних робіт.

15:20 27.10.2021

Красносільська сільська рада Одеського району Одеської області замовила розроблення схеми дорожнього руху с. Іванове.

     Для надання пропозицій громадськості щодо бажаних місць встановленяя дорожніх знаків можливо громадянам подавати пропозиції, які будуть передані розробнику.

08:24 20.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь