A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Оголошення

Повідомлення про початок процедури розроблення містобудівної документації і проведення громадських обговорень з формування завдання на проектування

Красносільська сільська рада інформує мешканців громади, що відповідно до Постанови КМУ «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації» №926 від 01.09.2021р., рішення Красносільської сільської ради Одеського району Одеської області від 29 жовтня 2021 року №259-VIII «Про розроблення комплексного плану просторового розвитку території Красносільської сільської ради Одеського району Одеської області», від 22.12.2021 року №330-VIII «Про внесення змін до рішення  Красносільської сільської ради Одеського району Одеської області №259-VІІІ від 29 жовтня 2021 року «Про розроблення комплексного плану просторового розвитку території Красносільської сільської ради Одеського району Одеської області» розпочато підготовчу процедуру розроблення містобудівної документації і проведення громадських обговорень з формування завдання на розроблення комплексного плану.

17:04 30.12.2021

Програма цільового фінансування вразливих категорій бізнесу під час карантину «єПідтримка»

Інформація про Програму Президента України - надання допомоги "єПідтримка” (виплати по 1000 грн)        Президентом України оголошено Програму підтримки легального бізнесу, який постраждав від запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів під час пандемії СОVID-І9, шляхом стимулювання попиту серед громадян (далі - Програма). Попередньо Програмою передбачатиметься надання державою підтримки в розмірі 1000 гривень повнолітнім громадянам, що щеплені двома дозами вакцини проти СOVID-І9. За ці кошти громадяни зможуть придбати абонемент у спортзал чи фітнес-клуб, відвідати кінотеатр, театр, музей, концертний зал або купити квитки для мандрівок усередині країни - на внутрішні авіа- та залізничні рейси. Обов’язковою вимогою є отримання 2 доз антиковідних вакцин (підтвердження у додатку Дія або офіційним документом про вакцинацію). Не зволікайте, генеруйте сертифікати зараз. Взяти участь у Програмі на першому етапі можна буде через мобільний застосунок Дія. Громадянин, що бажає взяти участь у Програмі, обирає в Дії послугу «єПідтримка», проходить перевірку на відповідність встановленим критеріям, відкриває в онлайн-банку віртуальний рахунок та отримує на нього гроші. Віртуальні рахунки - безкоштовні, комісій за обслуговування не буде. Більшість операцій в Дії здійснюється автоматично. У подальшому планується запустити оффлайн-сервіс. Така Програма дозволить здійснити підтримку сфер діяльності, які постраждали від карантину більше за інших, а саме: заклади культури, заклади фізкультурно-оздоровчого спрямування і внутрішні пасажирські перевезення. У подальшому планується збільшити перелік сфер діяльності. До Програми можуть долучитися суб'єкти господарювання, які надають послуги у зазначених вище сферах. Термін дії Програми становитиме 1 рік (з 19.12.2021 до 18.12.2022), Передбачається, що обсяг коштів на цілі Програми у 2021 р. становитиме 8 млрд грн. Наразі Урядом України, зокрема Мінекономіки, опрацьовується механізм нормативно-правового врегулювання реалізації Програми.    

18:19 17.12.2021

Перерахунок  пенсій з  01.12.2021

Відповідно до Закону України “Про Державний бюджет України на 2021 рік” з 1 грудня 2021 року збільшився розмір мінімальної заробітної плати та прожиткового мінімуму.

14:44 08.12.2021

Підтримка розвитку особистих селянських господарств

     Регіональною Програмою розвитку агропромислового комплексу Одеської області на 2019-2023 роки «Аграрна Одещина», що затверджена рішенням Одеської облради від 21.12.2018 № 837-VII та Порядком використання коштів, передбачених в обласному бюджеті на виконання заходів Програми передбачено фінансування у 2021 році напряму часткова компенсація вартості доїльного обладнання фізичним особам та фізичним особампідприємцям, що утримують не менше 3 корів у розмірі 50 % вартості доїльної установки (без урахування податку на додану вартість), але не більше 5000 гривень. На засіданні Комісії з призначення фінансової підтримки з обласного бюджету суб’єктам господарювання у галузі сільського господарства що відбулося 25 листопада 2021 року розглянуто подані пакети документів від заявників та затверджено перелік одержувачів бюджетних коштів на отримання фінансової підтримки з обласного бюджету за напрямом часткова компенсація вартості доїльного обладнання для особистих селянських господарств. Фінансова підтримка буде надана на 9 домогосподарств за придбання установок індивідуального доїння на суму 23400,00 гривень. Фізичні особи-підприємці – сімейні фермерські господарства, фізичні особи – громадяни, що утримують не менше 3 корів отримають компенсацію вартості придбання доїльного обладнання у грудні 2021 року.

09:14 07.12.2021

 Як підтвердити дошлюбне прізвище, якщо шлюб розірвано і жодних документів не збереглося?

У такій ситуації необхідно отримати витяг із державного реєстру актів цивільного стану. Це можна зробити в будь-якому відділі ДРАЦС незалежно від місця державної реєстрації акта цивільного стану й місця проживання заявника.

16:54 24.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь