A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Оголошення

Увага, тимчасове відключення світла!

У зв’язку з проведенням планових робіт Північним РЕМ впродовж дня 9 грудня тимчасово (на 1 годину) буде здійснюватися відключення в с. Красносілка по вулицях Новоселів, Ювілейна, Шкільна, Вчительська, Перемоги, Прилиманна.

13:03 09.12.2020

В Красносільській ОТГ захворіло 13 жителів на COVID-19

    Красносільський сільський голова Марина АРХІРІЙ інформує жителів громади про стан захворюваності на COVID-19. Так, за останню добу, станом на 8 грудня, у громаді виявлено 13 хворих. З них 7 у Красносілці, 1 в Ілічанці, 5 – у Корсунцях. Загалом, на сьогоднішній день у Красносільській ОТГ інфіковано на коронавірус 47 осіб, 90 знаходяться на самоізоляції. У Лиманському районі за весь період захворіло 2052 жителів; в Одеській області 52853; 681 людина померла. Тож прохання до жителів Красносільської громади дотримуватися карантинних норм та маскового режиму.

12:32 08.12.2020

Здійснюється посипання доріг

     Увечері 7 грудня у Лиманському районі значно погіршилися погодні умови, спричинені поривами вітру, зниженням температури та ожеледицею. Тому, з метою безпеки жителів Красносільської громади для посипання доріг, оперативно було направлено спеціальний автотранспорт. КП «Перспектива» виділило для цього трактор, навантажувач та дві одиниці КДМ.      У зв’язку з тим, що протягом 8 грудня також передбачається перший (жовтий) рівень небезпеки – значні пориви східного вітру та ожеледиця, Красносільська сільська рада звертається до жителів громади бути обережними та без необхідності не виходити на вулицю.

11:54 08.12.2020

Відкритий діалог Уряду та місцевого самоврядування

     З нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні Міністерство розвитку громад та територій України провело відкритий діалог Уряду та місцевого самоврядування «Україні – сучасне європейське самоврядування» в онлайн форматі з трансляцією «наживо».      Захід відбувся за участі Прем’єр-міністра України Д. Шмигаля, представників міністерств, органів місцевого самоврядування та їх асоціацій, народних депутатів України, міжнародних проєктів технічної допомоги. Для участі в діалозі була запрошена Архірій М. М. - Красносільський сільський голова, голова Асоціації Одеського регіонального відділення асоціації ОТГ.      Денис Шмигаль детально розповів про становлення нового місцевого самоврядування на сучасному етапі. Профільні міністри зупинилися на спільних завданнях Мінрегіону, Парламенту та місцевого самоврядування в контексті децентралізації владних повноважень. Окремо міністри надали інформацію про розвиток сільської медицини, спроможність освітньої мережі в громадах, соціальну політику та роль розвитку галузі культури. Загалом, відкритий діалог Уряду та місцевого самоврядування у форматі онлайн став досить пізнавальним та необхідним заходом на сучасному етапі децентралізації.

17:31 07.12.2020

Cпеціалісти соціальних служб пройшли фахове навчання

     Минулого тижня фахівці відділу соціального захисту населення Красносільської сільської ради взяли участь у тренінгу «Засади запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі». Навчання організовано благодійним фондом «Карітас Одеса УГКЦ» у партнерстві з Одеським обласним центром соціальних служб. Після його завершення кожен учасник отримав Сертифікат.

16:18 07.12.2020

Марина Архірій провела розширену апаратну нараду

     Сьомого грудня Красносільський сільський голова М. Архірій провела розширену нараду з керівниками структурних підрозділів ради. На початку Марина Миколаївна привітала присутніх з Днем місцевого самоврядування, зазначивши, що 25 жовтня громада зробила свій вибір, довіривши новим народним обранцям та сільському голові управління своєю територією. "Це величезна відповідальність і величезний кредит довіри для кожного з нас, " - зазначила М. Архірій і закликала кожного представника органу місцевого самоврядування з повною відповідальністю поставитися до покладених завдань. Присутнім були представлені новопризначені керівники Красносільської ОТГ: перший заступник Філатов Олександр Анатолійович, заступник міського голови Степанова Олена Євгенівна; керуючий справами Маковська Ольга Миколаївна.

12:56 07.12.2020

З Днем Збройних Сил України!

Шановні наші захисники! Щиро вітаю вас з Днем Збройних Сил України. Щиро дякую вам за можливість жити у незалежній  державі під мирним небом! Бажаю вам міцного здоров'я, благополуччя та впевненості у дні прийдешньому.

16:00 06.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь